ΕΦΗΒΩΝ

Γιώργος Βελισσαράκος: ”Κόσμος και αθλητές έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα”

Ο κόουτς της ΑΓΕ Χαλκίδας Γιώργος Βελισσαράκος οδήγησε την ομάδα του μετά από σχεδόν 10 χρόνια και πάλι σε ένα τελικό για την κατηγορία εφήβων και ο ίδιος μιλώντας στο stereabasket τόνισε χαρακτηριστικά:

Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε κάθε ένα παίκτη ξεχωριστά της ομάδας του Κάδμου καθώς και στο προπονητικό τιμ, για τη δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων, μέσα από ένα αγώνα διαφήμιση του μπάσκετ, όχι τόσο για την ποιότητα του, όσο για το γεγονός ότι διεξήχθη σε καθαρά αγωνιστικά πλαίσια, σε άκρως αθλητικό και πολιτισμένο κλίμα. Κόσμος και αθλητές έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως σε οποιοδήποτε αγώνα πρέπει να κυριαρχεί το αθλητικό πνεύμα. Οι εξέδρες ήταν γεμάτες από κόσμο και από τις δύο ομάδες, που με τη συμπεριφορά τους έδωσαν ένα παράδειγμα για το πως πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τα παιχνίδια, ειδικά σε αυτές τις μικρές ηλικίες. 

Ο Κάδμος δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε μια νέα ομάδα όπως ήταν η δική μου, που προσωπικά με έκανε υπερήφανο με την παρουσία της σε όλη τη φετινή σεζόν. Κερδίσαμε όλους τους αντιπάλους και χάσαμε μόνο από τον πρωταθλητή, ξεπερνώντας όλα τα σοβαρά προβλήματα που συνέβησαν σε αυτό το χρονικό διάστημα. 

Στον αγωνιστικό τομέα, εμείς επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα στο κλειστό, δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα με ιαχές, χάσαμε την επικοινωνία μας και τη συγκέντρωση μας με αποτέλεσμα να παίζουμε τυχαία. Αυτό βέβαια η σαφώς εμπειρότερη ομάδα του Κάδμου που δεν τα συγχωρεί, το εκμεταλλεύτηκε και κέρδισε μάλλον εύκολα. 

Τα συγχαρητήρια μου επίσης στους διαιτητές Ντάνο και Κοτσιμπό για την άψογη διαιτησία τους στον τελικό. 

Καλή συνέχεια στον επόμενο στόχο και ιδιαίτερα στον φίλο μου Τόλη Αναστασίου, για τον οποίο χαίρομαι πραγματικά για το δημιουργικό του έργο στον Κάδμο”. 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5 Απριλίου)

pannikolaou

Αναβαθμίζονται 28 ανοικτά γήπεδα στο Δήμο Χαλκίδας!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5/4)

pannikolaou