Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ερμής Σχηματαρίου: ”Το ραντεβού όλων μας στις 8 Μαΐου”

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανέβηκε και μαθηματικά την Κυριακή στην Α2 Εθνική κατηγορία, παράλληλα έδωσε με επιτυχία φιλανθρωπικό αγώνα με αντιπάλους τους παλαίμαχους της ομάδας και το κλίμα στο σύλλογο είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό!

Σε ανακοίνωση του ο Ερμής, μεταξύ άλλων καλεί τον κόσμο στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα στις 8 Μαΐου όπου θα γίνει και η απονομή του πρωταθλητή, αναφέροντας χαρακτηριστικά: ” Ένας αγώνας που δεν κοίταξε ποτέ κανείς τον πίνακα του σκορ … Ένας αγώνας που έκανε κάθε μέλος των ομάδων να νιώσει ρίγος και περηφάνεια !!!Ευχαριστούμε όλους όσους έδωσαν το παρόν στο φιλανθρωπικό μας αγώνα ,σε έναν αγώνα που είναι μόνο η αρχή. Συναισθήματα που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει ,φιλίες που κράτησαν μια ζωή.

Ο Ερμής Σχηματαρίου με το περήφανο παρελθόν μαζί του ,το ένδοξο παρόν αλλά κ το ελπιδοφόρο μέλλον του θα συνεχίσει να αφήνει το στίγμα του ως ένας σύλλογος που εκφράζει το ήθος, την φιλανθρωπία, τα αθλητικά ιδεώδη ..
Το ραντεβού όλων μας στις 8 Μαΐου…εκεί που ο σύλλογος που αγαπήθηκε από όλους θα ανέβει στο υψηλότερο σκαλοπάτι. Μπράβο σε όλους για όλα!!!

 

Σχετικά άρθρα

Λύθηκε η συνεργασία Τελεθριακού-Στεφάνου!

pannikolaou

Ανανέωσε με Ζαρμακούπη ο Ερμής Σχηματαρίου!

pannikolaou

Στη Λαμία ο αγώνας κατάταξης της Β’ Εθνικής Αιγάλεω-Αίολος Τρικάλων

pannikolaou