ΕΦΗΒΩΝ

ΕΦΗΒΩΝ: Πρεμιέρα για τον Κάδμο που θέλει να κάνει το πρώτο βήμα!

Πρεμιέρα σήμερα στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, με τον 2ο όμιλο να διεξάγεται στη Θήβα που έχει βάλει τα…γιορτινά της, για να υποδεχθεί τις 4 ομάδες, μεταξύ των οποίων και τον πρωταθλητή ΕΣΚΑΣΕ Κάδμο!

Εκτός από την ομάδα της Θήβας, συμμετέχουν ακόμα οι Κεραυνός Λάρισας (πρωταθλητής Θεσσαλίας-ΕΣΚΑΘ), Φαίακας Κέρκυρας (πρωταθλητής Βορειοδυτικής Ελλάδας-ΕΣΚΑΒΔΕ) και Ήφαιστος Λήμνου (πρωταθλητής Τ.Ε. Λέσβου).

Για την 1η αγωνιστική, θα παίξουν στις 5 μ.μ. οι Κεραυνός Λάρισας-Ήφαιστος Λήμνου και στις 7:30 μ.μ. οι Κάδμος-Φαίακας Κέρκυρας.

Ο αντίπαλος του Κάδμου, πήρε το πρωτάθλημα κερδίζοντας στον τελικό της Ένωσης του τα Ιωάννινα με 59-57 στην παράταση και το σημερινό ματς είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του Απ. Αναστασίου, που θέλει να ξεκινήσει με νίκη την προσπάθεια της για πρόκριση στην τελική οκτάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Ο Κάδμος αναμένεται να έχει τη στήριξη του κόσμου της Θήβας, προσπαθώντας με τον 6ο του παίκτη να φτάσει στην πρώτη νίκη!

Την πρόκριση για το final-8 θα πάρει η πρώτη ομάδα του ομίλου, μαζί με τους πρώτους από τους υπόλοιπους 4 προκριματικούς ομίλους, καθώς και τους πρωταθλητές ΕΣΚΑ, ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑΝΑ που έχουν πάρει την πρόκριση απ’ ευθείας ως πρωταθλητές των Ενώσεων τους.

Το πρόγραμμα του τριημέρου:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

17:00 Κεραυνός Λάρισας-Ήφαιστος Λήμνου

19:30 Κάδμος-Φαίακας Κέρκυρας

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

16:00 Φαίακας Κέρκυρας-Κεραυνός Λάρισας

18:30 Ήφαιστος Λήμνου-Κάδμος

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

12:00 Φαίακας Κέρκυρας-Ήφαιστος Λήμνου

14:30 Κεραυνός Λάρισας-Κάδμος

Σχετικά άρθρα

Βροντερό παρών ΑΕΕΠ Χαλκίδας και Απόλλωνα Χαλκίδας στο Evripos Night Run!

pannikolaou

Final-8 Εφήβων: Στους κορυφαίους στα ριμπάουντ Τούτουζας-Μπότσης!

pannikolaou

Final-8 Εφήβων: Πρώτος στα εύστοχα τρίποντα ο Μπόγρης!

pannikolaou