Γ ΕΣΚΑΣΕ

Η ΠΑΠΕΛ Χαλκίδας βραβεύει Βασίλη Γκούμα και Χρήστο Χρήστου!

Για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ η ΠΑΠΕΛ Χαλκίδας θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου στις 19:30 στο κλειστό της Πειραϊκής τον Αίολο Χαλκίδας, έχοντας επίσημους προσκεκλημένους τους Βασίλη Γκούμα και Χρήστο Χρήστου, τους οποίους και θα τιμήσει στο ημίχρονο του αγώνα.

Ο ”αυτοκράτορας” του Ελληνικού μπάσκετ, Βασίλης Γκούμας, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που ανέδειξε το Ελληνικό μπάσκετ, με μεγάλη καριέρα στον Πανελλήνιο, την ΑΕΚ, τον Ηλυσιακό και ασφαλώς στην Εθνική Ελλάδας!

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ, όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1987, ρεκόρ που έσπασε αργότερα ο Νίκος Γκάλης, 7ος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας, μέλος της Μικτής Ευρώπης και πολλές ακόμα ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, με ρεκόρ πόντων στο Ελληνικό πρωτάθλημα (4 φορές πρώτος σκόρερ), με την Εθνική Ελλάδας (41 πόντοι), αλλά και πρώτος σκόρερ του κυπέλλου Ελλάδας του 1981 με την ΑΕΚ όταν και στέφθηκε Κυπελλούχος.

Ο Χρήστος Χρήστου έχει συνδέσει το όνομά του με το μπάσκετ της Χαλκίδας και συγκεκριμένα της ΑΓΕΧ, της οποίας διατέλεσε πρόεδρος έως το 1996, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Χαίρει της εκτίμησης του μπασκετικού κόσμου της Περιφέρειας, παρακολουθώντας πλέον τις εξελίξεις από απόσταση.

Σχετικά άρθρα

Στο Μαυρομάτι ο Χρήστος Κατσίκας!

pannikolaou

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα αγώνων της ΕΣΚΑΣΕ (30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου)

pannikolaou

Τζάμπολ Αγάπης & Γ.Σ. Στύρων και πάλι μαζί! (pics)

pannikolaou