FEATURED ΕΦΗΒΩΝ

Εφήβων Final-8: Μεγάλη αστοχία! Κάδμος-Περιστέρι 26-72

Ο Κάδμος στη 2η μέρα της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων δεν τα κατάφερε απέναντι στο φαβορί του αγώνα που ήταν το Περιστέρι, γνωρίζοντας την ήττα με 72-26.

Ένα αποτέλεσμα, που ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο ως προς τον τελικό νικητή, σε μια κακή επιθετικά βραδιά της ομάδας της Θήβας που δεν βρήκε λύσεις στην επίθεση μένοντας σε χαμηλά στάνταρ, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ παρά την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε στο αμυντικό κομμάτι, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.

Οι παίκτες του Αναστασίου βρήκαν τα ελεύθερα σουτ αλλά τα έχασαν, είχαν μεγάλη αστοχία και η ήττα ήρθε αναπόφευκτα. Ο Κάδμος τελείωσε τον αγώνα με μόλις 1/34 τρίποντα, αλλά και με μόλις 1/2 βολές σε όλο τον αγώνα.

Το Περιστέρι, που έχει ομάδα για πολύ ψηλά και φέτος, θα παίξει πλέον την πρώτη θέση στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Προμηθέα.

Πλέον, ο Κάδμος έχει στόχο αύριο απέναντι στο Ηράκλειο να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και να βάλει ως στόχο την είσοδο του στις θέσεις 5-6, που αν επιτευχθεί θα ισοδυναμεί με ένα ακόμα…πρωτάθλημα, για μια ομάδα που ας μην ξεχνάμε πως έχει την υπέρβαση της πριν πάρει το αεροπλάνο για την Κρήτη!

Αστοχία από την αρχή!

Ο Κάδμος έπαιξε πολύ καλή άμυνα στην πρώτη περίοδο, αλλά μπροστά δεν βρήκε λύσεις. Στο τέλος της πρώτης περιόδου έχανε με 7-11, έχοντας σε αυτό το διάστημα 3/8 δίποντα και 0/6 τρίποντα, δείχνοντας πάντως πως μπορεί ακόμα και στην κακή του μέρα επιθετικά να είναι ανταγωνιστικός στο υψηλότερο επίπεδο!

Η άμυνα όσο καλή και να είναι όμως δεν μπορεί να σε κρατήσει μέσα σε ένα αγώνα όταν η αστοχία συνεχίζεται και κάπως έτσι ο Κάδμος βρέθηκε πίσω αρχικά με 13-26 στο 17′ και 13-33 στο ημίχρονο, κλείνοντας το πρώτο μισό του αγώνα με 0/14 τρίποντα!

Ο ρυθμός δεν άλλαξε στη συνέχεια, ο Κάδμος με καλάθι του Θεοδώρου στο 24′ πέτυχε τους πρώτους του πόντους για το 15-41, με την τρίτη περίοδο να τελειώνει με 20-53.

Το τελευταίο 10λεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με το τελικό 72-26 να φέρνει το Περιστέρι στο 2/2 και στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, με στόχο πλέον το μετάλλιο.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κατσαπρακάκης-Σκανδαλάκης-Ξυλάς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-11, 13-33, 20-53, 26-72.

ΚΑΔΜΟΣ (Αναστασίου-Δεφίγγος): Σκούμας, Θεοδώρου 8, Αναστασίου, Ευαγγελίου Γιουργκ., Μπόγρης, Ευαγγελίου Γιουτζ., Λυμπερίου, Αναστασίου Δ.Μ., Τούτουζας 4, Μελετίου, Μίχας, Μπότσης 14 (1).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπαμάρκος-Δεσλή): Φύτρος 10 (1), Μπιλάλης 10, Μπέμπελος 11 (1), Ντόπτσης 5, Μανιάς, Μαραγκουδάκης 8, Βλαχογιάννης, Μπουντούρης, Καμπερίδης 1, Φίλιππας 10, Ζούγρης 4, Σταυρακόπουλος 13 (3).

 

Για να διαβάσετε τα στατιστικά του αγώνα πατήστε εδώ

Για να δείτε τον αγώνα πατήστε εδώ

Για να δείτε φωτογραφίες των αγώνων πατήστε εδώ

Γιώργος Μπόγρης (παίκτης Κάδμου): «Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο ματς, στηριζόμενοι κυρίως στην καλή μας άμυνα. Μετά όμως κολλήσαμε στην επίθεση, με τον αντίπαλο να κλείνει καλά τους χώρους. Από ένα σημεία και έπειτα, έπαιξε ρόλο και η κόπωση».

Αλέξης Καμπερίδης (παίκτης Περιστερίου): «Κάναμε ένα πολύ καλό ματς σε όλους τους τομείς και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο την πρώτη θέση αρχικά στον όμιλό μας. Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Προμηθέα, θα δουλέψουμε στην αυριανή προπόνηση και ελπίζω ότι θα κάνουμε τρεις τις νίκες μας».

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou