ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ο Αίας Αλιβερίου στο μεγαλύτερο τουρνουά παμπαίδων της Β. Ελλάδας από 26-28 Απριλίου!

Ο Αίας Αλιβερίου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο τουρνουά παμπαίδων της Βορείου Ελλάδας με τη συμμετοχή 10 ομάδων, το οποίο διοργανώνει ο Μακεδονικός με την παρουσία μεταξύ άλλων των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό του Μακεδονικού και στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας από 26-28 Απριλίου, με τον Αία Αλιβερίου σε ανακοίνωση του να αναφέρει: ‘‘Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της ομάδας μας και πιο συγκεκριμένα με το τμήμα των Παμπαίδων, στο μεγαλύτερο τουρνουά Μπάσκετ της Βορείου Ελλάδος που διοργανώνεται από τον Μakedoniko BC από τις 26 έως τις 28 Απριλίου 2022. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι ακαδημίες: Αρίων Ξάνθης, ΑΓΕΠ Κατερίνης, ΠΑΟΚ, Π.Σ. Ευκαρπίας, Ολυμπιακός Πειραιώς, ΚΑΟ Χαλκιδικής, Πανσερραϊκός, Αίας Αλιβερίου και Αίας Ευόσμου. Τα παιχνίδια θα γίνουν στο Κλειστό Γήπεδο του Μακεδονικού και στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μπάσκετ συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες. Θα είναι ένα τριήμερο που θα μας κάνει καλύτερους μπασκετικά αλλά θα καταφέρουμε να επισκεφτούμε και την πανέμορφη Θεσσαλονίκη ζώντας ξεχωριστές στιγμές”.

Ο Μακεδονικός στο καλωσόρισμα του Αία Αλιβερίου αναφέρει: ”Ομάδα από την πανέμορφη Εύβοια θα μας τιμήσει με την παρουσία της στο τουρνουά μας. Με χαρά καλωσορίζουμε την ομάδα του ΑΙΑΣ Αλιβερίου BC η οποία θα συμμετάσχει με το τμήμα του Προπαιδικού (2007-2008). Ευχόμαστε να περάσετε πανέμορφα τόσο στο τουρνουά όσο και στην πόλη της Θεσσαλονίκης…!!”

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

FunBasket Festival στη Χαλκίδα!

pannikolaou