FEATURED ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σε Θήβα και Λιβαδειά το final-4 των Πανελλήνιων Σχολικών πρωταθλημάτων!

Άλλη μια μεγάλη μπασκετική διοργάνωση, μετά από εκείνη της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων, θα γίνει στη Βοιωτία και συγκεκριμένα το final-4 των Πανελλήνιων Σχολικών πρωταθλημάτων σε Θήβα και Λιβαδειά!

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 21-22 Μαΐου, με το final-4 αγοριών να γίνεται στο κλειστό της Λιβαδειάς και το αντίστοιχο των κοριτσιών, στο κλειστό της Θήβας!

Οι αγώνες θα διεξάγονται και τις δύο ημέρες στις 10 και 12 το πρωί και το παρών στην τελική φάση θα δώσουν τρία σχολεία από την Ελλάδα και ένα σχολείο (πρωταθλητής) από την Κύπρο.

Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη να γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Αλιάρτου, με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, της οποίας Διευθυντής είναι ο πρώην προπονητής της Μικτής ΕΣΚΑΣΕ Λάμπρος Κούτσικος, να έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της διοργάνωσης.

O πρωταθλητής Στερεάς Ελλάδας για να μπορέσει να φτάσει έως το final-4 θα πρέπει να αποκλείσει διαδοχικά τους αντίστοιχους πρωταθλητές από Θεσσαλία και Νότια Ελλάδα (πατήστε ΕΔΩ).

Σχετικά άρθρα

ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΦΑΣΗ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων Χαλκίδας-Πρωτέας Σχηματαρίου 37-68

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou