FEATURED ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σχολικοί: Φωκίδα-Εύβοια & Βοιωτία-Ευρυτανία στις αρχές Μαΐου. Το πρόγραμμα έως την τελική φάση

Στις αρχές Μαΐου, στις 2 και 4/5, θα συνεχιστούν οι σχολικοί αγώνες Λυκείων, με τους πρωταθλητές από κάθε Περιφερειακή ενότητα, να δίνουν τα επόμενα παιχνίδια τους.

Τα ζευγάρια των πρωταθλητών σε αγόρια και κορίτσια από τις Περιφερειακές ενότητες από την προκριματική μέχρι και την τελική φάση, όσο αφορά το μπάσκετ, έχουν ως εξής:

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Φωκίδα-Εύβοια

Βοιωτία-Ευρυτανία

Απ’ ευθείας πρόκριση: Φθιώτιδα

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Βοιωτία/Ευρυτανία-Φθιώτιδα

Απ’ ευθείας πρόκριση: Νικητής Φωκίδα-Εύβοια

 

ΤΕΛΙΚΟΣ

Νικητής Φωκίδα/Εύβοια-Νικητής Βοιωτία/Ευρυτανία-Φθιώτιδα

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Στις 4 Μαΐου, θα παίξουν στην Άμφισσα σε νοκ-άουτ αγώνες για το μπάσκετ αγοριών οι 1ο ΓΕΛ Άμφισσας-4ο ΓΕΛ Χαλκίδας και για το μπάσκετ κοριτσιών 1ο ΓΕΛ Άμφισσας-ΓΕΛ Αλιβερίου.

Επίσης, θα παίξουν στη Θήβα, στο μπάσκετ αγοριών οι 1ο ΓΕΛ Θήβας-ΓΕΛ Ευρυτανίας, ενώ στα κορίτσια το 2ο ΓΕΛ Θήβας προκρίθηκε απ’ ευθείας στον τελικό, καθώς η Ευρυτανία δεν κατέβηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, ενώ στην ημιτελική φάση, επίσης περνάει χωρίς αγώνα, καθώς ούτε στη Φθιώτιδα έγινε πρωτάθλημα μπάσκετ κοριτσιών!

Οι νικήτριες ομάδες από τα ζευγάρια Θήβας-Ευρυτανίας σε αγόρια και κορίτσια, θα παίξουν με τους αντίστοιχους πρωταθλητές από τη Φθιώτιδα. Στα αγόρια, πρωταθλητής στη Φθιώτιδα αναδείχθηκε το 5ο ΓΕΛ Λαμίας, ενώ δεν διεξήχθη πρωτάθλημα κοριτσιών.

Οι νικήτριες ομάδες από τα ζευγάρια Θήβα/Ευρυτανία-Φθιώτιδα, θα παίξουν στους τελικούς των σχολικών αγώνων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τους νικητές από τα ζευγάρια Φωκίδα-Εύβοια, που θα έχουν περάσει απ’ ευθείας στον τελικό.

Στην επόμενη φάση των σχολικών πρωταθλημάτων, οι πρωταθλήτριες ομάδες της Στερεάς Ελλάδας θα παίξουν με τους αντίστοιχους πρωταθλητές Θεσσαλίας, οι νικητές με σχολεία της Ν. Ελλάδας, για να ακολουθήσει στη συνέχεια το final-4 που θα διεξαχθεί στη Βοιωτία! (πατήστε ΕΔΩ)

 

Σχετικά άρθρα

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou