B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Τριάδα ”φωτιά”! Παπαθανασίου, Τομαράς, Σταύρου πέτυχαν 35 τρίποντα με τις ομάδες τους!

”Βομβαρδισμός” από εύστοχα τρίποντα το Σαββατοκύριακο, με τρεις παίκτες, σε διαφορετικές κατηγορίες, να βγάζουν ”φωτιές” έξω από τη γραμμή του τριπόντου!

Η αρχή έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου με τον αγώνα της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ Ακαδημία Ιστιαίας-Πανευρυτανική 108-56, όπου ο Δημήτρης Παπαθανασίου των γηπεδούχων ”έσπασε τα κοντέρ” σημειώνοντας 16 (!) τρίποντα και συνολικά 57 πόντους!

Τη σκυτάλη πήρε το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Κωνσταντίνος Σταύρου και για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ και συγκεκριμένα στον αγώνα Γ.Σ. Ιτέας-ΓΑΣ Βασιλικού 91-60, ευστόχησε σε 9 (!) τρίποντα, πετυχαίνοντας 39 πόντους, οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς στο δρόμο της παραμονής, κάνοντας φέτος μια εξαιρετική χρονιά!

Την Κυριακή…τρίτωσε το καλό, με τον Ηλία Τομαρά να σημειώνει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ και στον αγώνα Απόλλων Χαλκίδας-Μαυρομάτι 99-66 συνολικά 10 (!) τρίποντα και 34 πόντους! Ο Τομαράς το έχει ξανακάνει φέτος, πετυχαίνοντας 10 τρίποντα και στον αγώνα του α’ γύρου με αντίπαλο την ΑΓΕ Χαλκίδας, σπάζοντας το ρεκόρ των 9 εύστοχων τριπόντων, που έχει πετύχει αρκετές φορές στην καριέρα του, με πιο σημαντικές στιγμές τους αγώνες με την ΑΓΕ Χαλκίδας απέναντι στα Τρίκαλα για την Α2 αλλά και τον αγώνα-τελικό με αντίπαλο τον Αετό, για την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ Εθνική!

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou