ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Φιλικό ακαδημιών Αίαντα Αυλίδας και Απόλλωνα Χαλκίδας! (pics)

Φιλικό αγώνα έδωσαν σήμερα το πρωί οι ακαδημίες του Αίαντα Αυλίδας και του Απόλλωνα Χαλκίδας στο κλειστό γυμναστήριο της Αυλίδας, με τους μικρούς να χαίρονται το παιχνίδι!

Σε ανακοίνωση του ο Αίαντας Αυλίδας τονίζει: ”Τουρνουά ακαδημιών σήμερα για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας. Μαζί με τα αντίστοιχα τμήματα του Απόλλωνα Χαλκίδας, τους οποίους και ευχαριστούμε για την παρουσία τους, απόλαυσαν ένα πρωινό γεμάτο μπάσκετ. Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και φυσικά τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους”.

Από την πλευρά του ο Απόλλων Χαλκίδας επισημαίνει: ”Γεμάτο πρωινό σήμερα στο κλειστό γήπεδο της Αυλίδας με τα τμήματα των ακαδημιών μας να παίζουν με τα αντίστοιχα τμήματα του Αίαντα Αυλίδας σε ένα ευχάριστο και όροφο κλίμα! Ευχαριστούμε πολύ τους προπονητές του Αίαντα για την άψογη φιλοξενία τους! Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς μας που ακολουθούν πιστά την ομάδα μας στα φιλικά παιχνίδια! Πολλά συγχαρητήρια σε ΟΛΑ τα παιδιά που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

FunBasket Festival στη Χαλκίδα!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou