Γ ΕΣΚΑΣΕ

N. Νεστορίδης: ”Η σεμνότητα και η τιμιότητα εκφράζει την ΠΑΠΕΛ”

Η ΠΑΠΕΛ (Γ’ ΕΣΚΑΣΕ, 2ος όμιλος) έγινε το πρώτο σωματείο με τμήμα καλαθοσφαίρισης που εγγράφηκε στο μητρώο της ΓΓΑ για το 2022 και ο πρόεδρος της ομάδας, Νέστορας Νεστορίδης, μίλησε στο web radio της ΕΟΚ και στην εκπομπή «Κάθε πόλη μια μπασκέτα» με τον Αργύρη Παγαρτάνη.

Αναλυτικά είπε:

Για τον σύλλογο της ΠΑΠΕΛ: ”Είμαστε πολύ καινούργιο σωματείο. Αυτό δεν μας εμποδίζει να τρέξουμε όλες τις διαδικασίες για την αναγνώρισή μας. Δεν βρήκα δυσκολίες στην προσκόμιση των εγγράφων που χρειάζονταν. Μας βοήθησαν, βέβαια, κάποιοι φίλοι και συνεργάτες, αλλά και οι τοπικοί φορείς της Χαλκίδας μας εφοδίασαν με όλα τα έγγραφα που χρειαστήκαμε πολύ σύντομα”.

Για τις δραστηριότητες του συλλόγου:  ‘‘Θα φέρουμε σύντομα τον Βασίλη Γκούμα και θα τον τιμήσουμε στην πόλη μας μαζί με μια εμβληματική φιγούρα του μπάσκετ της Χαλκίδας, τον κ. Χρήστο Χρήστου. Προσπαθούμε να οργανωθούμε. Έχουμε μια ομάδα που παίζει στο Γ’ τοπικό που τα πάει πολύ καλά. Έχουμε τμήματα παιδικά που προσπαθούμε να τα οργανώσουμε κι αυτά. Στόχος μας ήταν να διευκολύνουμε παιδιά να παίξουν μπάσκετ, να τα μάθουμε μερικά πράγματα με όσες μπασκετικές γνώσεις διαθέτουμε, να τους προσφέρουμε προϋποθέσεις, να δημιουργήσουμε καλό περιβάλλον και κλίμα και ν’ αποτείνουμε ένα φόρο τιμής στην κοινωνία του πατέρα μου που είναι Μικρασιάτης και της μητέρας μου που κατάγεται απ’ το Ληλάντιο”.

Για την προσπάθεια προσέλκυσης παιδιών στην ΠΑΠΕΛ: ”Αγωνιστικά στηριχτήκαμε στα παιδιά μας και στ’ ανίψια μας. Στην ομάδα παίζει και ο γιος μου και ανίψια μου. Προσπαθούμε να είμαστε σεμνοί, καθαροί και να δώσουμε ένα στίγμα με ιδεολογική χροιά, γιατί εγώ προσπαθώ και μου αρέσει να παίζω μπάσκετ ακόμη και στα 53 μου χρόνια. Αυτό με κάνει να θέλω να πάω την ομάδα ένα βήμα πιο μπροστά οργανωτικά και με τη βοήθεια πολλών φίλων, σιγά σιγά θα φέρουμε πολλά πράγματα”.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΕ Ληλαντίων: Περνάνε καλά και φαίνεται…

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (21-22 Μαΐου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (21-22 Μαΐου)

pannikolaou