Α ΕΣΚΑΣΕ

Άγκι Ιμπέζα: ”Υπερήφανος για τους παίκτες μου”

Ο Άγκι Ιμπέζα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, για το πόσο θέλανε το τελευταίο παιχνίδι με τον Πρωτέα Σχηματαρίου, για τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σε μια κατάθεση ψυχής στο stereabasket από ένα προπονητή που εκτός των άλλων ξεχωρίζει και για το ήθος του.

‘Και με την ήττα της ομάδας πάλι είμαι υπερήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου ,το έχω τονίσει παρά πολλές φορές ότι είμαστε μία ομάδα ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ με πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα ομάδα χωρίς ΓΉΠΕΔΟ το τονίζω χωρίς ΓΉΠΕΔΟ. Αναγκαζόμασταν να πάμε στις προπονήσεις μία Αθήνα ,Αυλίδα Αλιβέρι και πιστεύω τα καταφέραμε αρκετά καλά μέχρι εδώ.

Θα ήθελα προσωπικά εγώ και η ομάδα μου να ευχαριστήσουμε την κυρία Ελένη Αϊδίνη την κυρία Έλενα Βάκα επίσης και τον κύριο Παναγιώτη Νικολάου που μας παραχώρησαν το γήπεδο της Αυλίδας για μας ήταν μία τεράστια βοήθεια και τους ευχαριστώ για άλλη μία φορά!!! Επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας ,τους φίλους μας που μας αγκάλιασαν και πιστέψαν σε εμάς!!! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Σύνδεσμο μας κάθε διαιτητή κάθε προπονητή κάθε ομάδα για το σεβασμό προς το πρόσωπό μου και προς την ομάδα μας!!!

Αγωνιστικά ξεκινήσαμε πλήρης μας ήρθανε δύο σοβαροί τραυματισμοί του Κώστα Νακοπούλου και Γιώργου Ψαριανού στη θέση 4-5 φέραμε καλύψαμε το κενό με τον Γιάννη Μπαλάφα απευθείας μπήκε στο κλίμα της ομάδας και της παρέας και βοήθησε στα μέγιστα με το παραπάνω στη θέση 1 πόνεσε και ρισκάραμε και μείναμε με τον Τάσο Ψαριανό. Εδώ θα σταθώ λίγο παραπάνω χωρίς να θέλω να προσβάλω ή να μειώσω κανένα άλλο παιδί με την βοήθεια του Γιαννακά και Βασιλείου είχε μία εξαιρετική χρόνια αν τον αγαπάω 10 φορές τώρα τον αγαπάω 100 φορές για την αγωνιστικότητα του ,για την ηρεμία του και για το ήθος του, το ξέρω και το πιστεύω 100% ότι ίδια άποψη και γνώμη έχουνε και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας!!!

Το λέω ότι είμαστε μία ομάδα παρέας γιατί είμαστε παρέα και φίλοι και αυτό μου το δείξανε όταν έπρεπε να λείπω το γνωρίζω και το ξέρω ότι όλοι μαζί με την διοίκηση δώσανε 100% τον εαυτό τους με το παραπάνω για να το καταφέρει η ομάδα δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε πάρα πολλές οι δικαιολογίες όμως είναι για τους αδύναμους. Δεν πρέπει να νιώθουνε ότι έχει ευθύνη ο καθένας την ευθύνη την έχω εγώ και για αυτό στεναχωριέμαι που δεν μπορούσα να τους βοηθήσω όσο θα έπρεπε…

Ωστόσο για το τελευταίο ματς που παίξαμε το θέλαμε πάρα πολύ και αυτό φάνηκε στο τέταρτο 10λεπτο και φέραμε το παιχνίδι στην παράταση από -18 στα πρώτα τρία 10λεπτά εκεί φάνηκε ότι ήμασταν μουδιασμένοι και αγχωμένοι το γνώριζα ότι το άγχος θα το έχουνε και οι δύο ομάδες και πάλι είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προσπάθεια των παιδιών γιατί φέραμε το παιχνίδι στις παρατάσεις εκεί ήταν η ψυχολογία με το μέρος μας δεν το εκμεταλλευτήκαμε σωστά και χάσαμε το παιχνίδι θεωρώ δίκαια.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Πρωτέα, εάν με ρωτούσατε ποια ομάδα θα ήθελα να πέσει η επιθυμία μου θα ήτανε καμία όταν φτάνεις εκεί. Συγχαρητήρια στα πιτσιρίκια του Πρωτέα για την εξαιρετική δουλειά που έχουνε κάνει χωρίς όμως να θέλω να μειώσω τη προσπάθεια τον έμπειρων παιδιών όλοι μας οι προπονητές θα έπρεπε να είναι το πρότυπο οι Πρωτέας, Κάδμος, Ιτέα και να δώσουμε φώτα στα μικρά παιδιά γιατί εκεί είναι το μέλλον μας.

Γυρίζοντας τώρα στην ομάδα μου θα ήθελα να πω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου γιατί εάν δεν ήταν αυτοί ένας προς ένας η ομάδα μας δεν θα είχε φτάσει μέχρι εδώ σήμερα!! Συγχαρητήρια στον Ηλία και στην ομάδα του Πρωτέα τους εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία… Συγχαρητήρια πολλά και στους παίκτες μου για την δύσκολη και όμορφη χρόνια παρέα και φίλοι συνεχίζουμε δυνατά με αγάπη και σεβασμό προς το μπάσκετ πού έχουμε!!!”.

Σχετικά άρθρα

Βογιατζής και Παρμενίδης στον πρωταθλητή Χίου Ν.Ο. Θυμιανών!

pannikolaou

Γιάννης Καραδόπουλος: Τρία χρόνια στη Μυτιλήνη, άνοδος στη Γ’ Εθνική και επιστροφή στο…σπίτι!

pannikolaou

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση στο Εργασιακό πρωτάθλημα της Θήβας!

pannikolaou