ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΑΕΕΠ Χαλκίδας: ”Ελάτε να σταθούμε στο πλευρό των κοριτσιών μας”

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας με ανακοίνωση της κάνει κάλεσμα προς το φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των κορασίδων της ομάδας, που ως πρωταθλήτριες ΕΣΚΑΣΕ θα αντιμετωπίσουν το τριήμερο 13-15 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικού, τους Ολυμπιακό Βόλου, Νικόπολη Πρέβεζας και Αίολο Μυτιλήνης, στην προκριματική φάση του αντίστοιχου Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Η Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. είναι στην Β’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2021-22
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες τα κορίτσια μας θα αγωνιστούν ‘’εντός έδρας’’ στο κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικού.
Από την Παρασκευή 13 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 15 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικού οι Κορασίδες της Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C. αγωνίζονται για μια θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας, τους αθλητές/τριες των Ακαδημιών μας, τους γονείς και τα αγωνιστικά μας τμήματα να σταθούν στο πλευρό των κοριτσιών μας που και μόνο με την παρουσία τους θα κάνουν περήφανη της πόλη της Χαλκίδας.
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί γιατί τα κορίτσια μας θέλουν κοντά τους, να τα χειροκροτήσουμε και να τους δώσουμε ώθηση γιατί σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ την ΕΣΚΑΣΕ και τον Δ. Χαλκιδέων – ΔΟΑΠΠΕΧ για την βοήθεια τους ώστε η Β’ Φάση να πραγματοποιηθεί στον Δήμο μας στο γήπεδο του Βασιλικού.
Υ.Γ.: Είσοδος Δωρεάν.”

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5 Απριλίου)

pannikolaou

Αναβαθμίζονται 28 ανοικτά γήπεδα στο Δήμο Χαλκίδας!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5/4)

pannikolaou