ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τις αθλήτριες του ΓΑΣ Άμφισσας!

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν όσους βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί η φετινή τους προσπάθεια, εξέδωσαν οι αθλήτριες του ΓΑΣ Άμφισσας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

‘Φτάνοντας στο τέλος μιας ακόμη ιδιόμορφης αγωνιστικής αθλητικής χρονιάς, λόγω του COVID 19, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και για πολλοστή φορά πρώτα τον πρόεδρο του συλλόγου μας ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΖΑΜΤΖΗ, και το Διοικητικό Συμβούλιο που ήταν πάντα δίπλα μας σε οποιοδήποτε πρόβλημα που προέκυπτε καθώς και τον προπονητή μας ΦΑΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΕΡΓΙΟ. Ευχαριστούμε τους γονείς μας που ήταν οι μόνιμοι «φανατικοί» θεατές καθώς επίσης και τους χορηγούς μας ΦΑΝΗ και ΧΑΡΗ ΑΓΓΕΛΟΥ.
Όμως όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και για ότι έχουμε καταφέρει για το γυναικείο μπάσκετ στην περιοχή μας υπήρχε και η αθέατη αλλά και συνεχής βασική βοήθεια από έναν Άνθρωπο που σε κάθε τραυματισμό μας με τις γνώσεις του και τα «μαγικά» του χέρια μας έπαιρνε το κάθε πόνο και μπορούσαμε να συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη. Σ΄ ευχαριστούμε ΤΑΣΟ ΜΑΤΖΩΡΟ!!
Τέλος ευχόμαστε στην επόμενη αθλητική χρονιά περισσότερα κορίτσια να έλθουν μαζί μας, να αγαπήσουν το γυναικείο μπάσκετ και όλες μαζί να συνεχίσουμε και να εδραιώσουμε με επιτυχίες στην περιοχή μας το ομορφότερο ομαδικό γυναικείο άθλημα.
ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ
Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Άμφισσας”

Σχετικά άρθρα

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Η Νικόπολη Πρέβεζας ευχαριστεί για τη φιλοξενία

pannikolaou

”Αγκάλιασε” το τουρνουά κορασίδων ο ΓΑΣ Βασιλικού!

pannikolaou

Ευχαριστήριο Ολυμπιακού Βόλου για την προκριματική φάση κορασίδων

pannikolaou