Α ΕΣΚΑΣΕ

Ηλίας Χαντζής: ”Αισθανόμαστε ότι κατακτήσαμε το δικό μας πρωτάθλημα”

Ο κόουτς του Πρωτέα Σχηματαρίου Ηλίας Χαντζής οδήγησε την ομάδα του στην παραμονή κερδίζοντας στον χθεσινό ”τελικό” της Α’ ΕΣΚΑΣΕ τις Κονίστρες στην παράταση με 62-51 και μίλησε στο stereabasket για αυτή την επιτυχία.

”Καταρχήν να ξεκινήσω από την ομάδα των Κονιστρών. Μια ομάδα παρέα που απολαμβάνουν να παίζουν μαζί και η μοίρα μας έφερε αντιμέτωπους να παίζουμε μια κατηγορία. Τους εύχομαι τα καλύτερα καθώς και στον υπεύθυνο αυτής της ομάδας τον φίλο μου coach Αγκι Ιμπέζα που αποτελεί κόσμημα για την Ένωσή μας τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν προπονητής.

Ο χθεσινής αγώνας ήταν φωτοτυπία πολλών αγώνων που δώσαμε φέτος και παρ’ ότι τον ελέγχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του προσπαθήσαμε πάλι να αυτοκτονήσουμε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες παρά μόνο ότι οι παίκτες μου χθες κέρδισαν και το τρομερό άγχος που είχαν, ακόμα και οι πιο έμπειροι.

Θέλω να σταθώ όμως σήμερα αποκλειστικά στους αθλητές μου. Στους Χαρίση Παναγιώτη, Βλαχάκη Γιάννη, Παπαγιαννόπουλο Νίκο, Σολομωνίδη Παναγιώτη και Χατζηστάμου Σωτήρη. Ο καθένας είχε τα δικά του προβλήματα , ήταν όλοι τους όμως εκεί. Μαζί μας από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς λόγια μόνο με πράξεις πάθος και πολύ αγάπη για όλη αυτή την προσπάθεια. Η συνεισφορά τους τεράστια τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις. Νιώθω πολύ τυχερός που συνεργάζομαι μαζί τους. Επίσης να αναφέρουμε το μεγαλύτερο κομμάτι της ομάδας τους μικρούς μας παίκτες που είναι το φωτεινό κύτταρο του συλλόγου μας. Στον Κωνσταντίνο Σαραφογλου, τον Δημήτρη Μπελλιά, τον Πέτρο Λειβαδίτη, τον Κωνσταντίνο Χαντζή, τον Κωνσταντίνο Χαλάτση, τον Απόστολο Μπέτα τον Γιάννη Βόγγελη και τους υπόλοιπους μικρούς που έρχονται. Κλήθηκαν σε ένα πρωτάθλημα που παίζουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους να μεγαλώσουν απότομα. Να σηκώσουν στις πλάτες τους ευθύνες και βάρη που δεν τολμούν πολλές ομάδες να αναθέσουν . Ασχέτως αποτελέσματος τα παιδιά τα κατάφεραν. Έφτασαν με το σπαθί τους να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και πολλά παιχνίδια να κριθούν από την απόδοση τους και τις αποφάσεις τους. Το μέλλον τους ανήκει θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και να πιστεύουμε σε αυτούς. Με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε από την αρχή της χρονιάς, τραυματισμούς σοβαρούς κομβικών αθλητών μας, αποχωρήσεις άλλων λόγων προβλημάτων και τιμωριών η ψυχή και η αγάπη αυτών των παιδιών για το σύλλογο μας κάνει σήμερα να αισθανόμαστε ότι κατακτήσαμε το δικό μας πρωτάθλημα. Τους ευχαριστούμε όλους και επειδή μάθαμε από τα φετινά μας λάθη του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι”. 

Σχετικά άρθρα

Έτοιμο το ιστορικό γήπεδο στον Άγιο Νικόλαο Θήβας!

pannikolaou

Σούπερ μεταγραφή! Το Α.Ε. Καρύστου απέκτησε τον διεθνή Γιώργο Καλύβα!

pannikolaou

Μαζική παρουσία στο σεμινάριο προπονητών Β’ κατηγορίας!

pannikolaou