ΠΑΙΔΩΝ

Ηλίας Χαντζής: ”Οι παίκτες μου έβαλαν την καρδιά και την ψυχή τους και αρνήθηκαν να χάσουν”

Ο Ηλίας Χαντζής μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων, οδήγησε τον Πρωτέα Σχηματαρίου χθες σε ένα ακόμα πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στην κατηγορία παίδων, σε ένα συγκλονιστικό τελικό απέναντι στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας, που κρίθηκε στην παράταση με τελικό σκορ 67-61!

Σε δηλώσεις του στο stereabasket για τον αγώνα τόνισε: ”Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Απέναντι σε μια ομάδα πρότυπο για την λειτουργία και την φιλοσοφία της, την ΑΕΕΠ Χαλκίδας, οι παίκτες μου έβαλαν την καρδιά και την ψυχή τους και αρνήθηκαν να χάσουν.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά ήταν συγκλονιστικό με πολλές δυνατές μονομαχίες οι δύο καλύτερες ομάδες για φέτος στην κατηγορία των παίδων για εμένα, μέσα από το άγχος τους που είναι λογικό για τέτοιες ηλικίες έδωσαν έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι το παρακολούθησαν. Σήμερα οι τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Σε ένα τέτοιο τελικό δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι οφείλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το club της ΑΕΕΠ διοίκηση προπονητές και αθλητές για όλη την πορεία τους.

Κλείνοντας δυο λόγια για τους αθλητές μου. Στην αρχή της διαδρομής πριν 7 χρόνια κάποιος γονέας με ρώτησε, coach αυτά τα παιδιά θα κερδίσουν κανένα αγώνα λόγω κάποιων ηττών που κάναμε. Αυτή η παρέα λοιπόν που στην διάρκεια προστέθηκαν και κάποια άλλα παιδιά με την αγάπη τους για το άθλημα και την συνεχή δουλειά και πίστη σε αυτό που κάνουμε έφτασαν φέτος να έχουν μια ονειρεμένη χρόνια με 15 νίκες και καμία ήττα. Δεν είμαι απλός υπερήφανος για αυτούς είναι η δεύτερη οικογένεια μου και θα είμαστε πάντα δίπλα τους. Τέλος, να ευχαριστήσω την διοίκηση το υπόλοιπο προπονητικό team της ομάδας μας και φυσικά τους γονείς όλων αυτών των παιδιών που μας στηρίζουν και είναι δίπλα μας γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο”. 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (9-10/12)

pannikolaou

Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής 2-3/12)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (3/12). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou