Γ ΕΣΚΑΣΕ

Ο Γ.Σ. Στύρων συμμετέχει ενεργά στο Armeno Gate Trail Race!

Ο Γ.Σ. Στύρων συμμετέχει ενεργά σε διάφορες δράσεις που δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το μπάσκετ και κάτι αντίστοιχο ετοιμάζονται να κάνουν εν όψει του Armeno Gate Trail Race, του ορεινού αγώνα δρόμου που θα γίνει στα Στύρα την Κυριακή 29 Μαΐου.

Σε ανακοίνωση του ο Γ.Σ. Στύρων αναφέρει:

Φίλοι και γονείς των αθλητών και αθλητριών του Γ.Σ.ΣΤΥΡΩΝ γεια σας!! Ο σύλλογός μας μπορεί να δραστηριοποιείται μόνο στο μπάσκετ, αλλά δεν απουσιάζει από αθλητικές δράσεις που σχετίζονται με τη φύση και τον πολιτισμό.  Το Armeno Gate Trail Race είναι τρεις ορεινοί αγώνες δρόμου (6, 11 και 28 χλμ) που θα γίνουν την Κυριακή 29 Μάη με αφετηρία και τερματισμό τα Άνω Στύρα.

Όπως και σε παλαιότερους αγώνες δρόμου, έτσι και τώρα, ο Γ.Σ. Στύρων θα διαθέσει τους αθλητές, τις οικογένειές τους, καθώς και φίλους του συλλόγου, ως δρομείς και εθελοντές. Αφήστε για λίγο όσα σας απασχολούν και ελάτε να περάσουμε παρέα ένα πανέμορφο και δημιουργικό κυριακάτικο πρωινό! Πολλοί αθλητές και αθλήτριές μας γράφτηκαν ήδη και ως εθελοντές και ως δρομείς. Άλλοι θα τρέξουν τη διαδρομή και άλλοι θα την περπατήσουν. Να μην ντρέπεστε και να μη διστάζετε. Όλοι μπορούμε να περπατήσουμε χαλαρά, ακόμα και με αρκετές στάσεις. Σημασία έχει να μπούμε στη διαδικασία να το κάνουμε. Εγώ με τις παγκορασίδες του συλλόγου θα περπατήσουμε τη διαδρομή των 6 χλμ, θα ακούμε μουσική και θα βγάζουμε φωτό. Εάν δε βρίσκετε παρέα, ελάτε στη δική μας! Είτε τρέξετε είτε περπατήσετε, σας παροτρύνουμε να επιλέξετε κι εσείς τα 6 χλμ. Είναι η πιο εύκολη και η πιο ευχάριστη διαδρομή. Ο Παναγιώτης με κάποια αγόρια επέλεξαν να βοηθήσουν ως εθελοντές σε διάφορα σημεία, μοιράζοντας μπανάνες, μπισκότα, νερά κλπ. Χρειαζόμαστε λοιπόν και εθελοντές!

Οι αιτήσεις για εγγραφές κλείνουν αυτήν την Παρασκευή το βράδυ! Γραφτείτε τώρα στον παρακάτω σύνδεσμο ως δρομείς ή ως εθελοντές: https://armenogatetrailrace.gr/?page_id=377 Μην το αφήνετε τελευταία στιγμή! Το κόστος για τα 6 χλμ είναι 8 ευρώ. Εκεί που λέει να δηλώσετε ομάδα, μπορείτε να γράψετε Γ.Σ. Στύρων ακόμα κι αν δεν ανήκετε στον σύλλογό μας. Τα 8 ευρώ είτε τα δίνετε σε μένα, είτε στον διοργανωτή Λευτέρη Μητροπέτρο, είτε τα καταθέτετε στην τράπεζα. Την παραμονή του αγώνα θα παραλάβετε μπλουζάκι αρίστης ποιότητας, καπελάκι αθλητικό και σακίδιο με λιχουδιές. Αν θέλετε βοήθεια ή διευκρίνιση για τις εγγραφές ή για το οτιδήποτε, θα περιμένω με χαρά μήνυμα ή τηλέφωνό σας (Αλεξία 6974741647). Με την αποχή, δεν κερδίζουμε τίποτα. Το να είστε εκεί, αλλάζει τα πάντα!  Με εκτίμηση Χουλιαράς Παναγιώτης Κωνσταντινίδου Αλεξία”. 

Σχετικά άρθρα

Σχολή Προπονητών: Ποιοι πήραν το δίπλωμα Γ’ κατηγορίας

pannikolaou

Εγκύκλιος χειμερινής μεταγραφικής περιόδου 2023-2024. Όροι και προϋποθέσεις.

pannikolaou

Η μπασκετική ιστορία της Άμφισσας στο βιβλίο του Νίκου Παπούλια!

pannikolaou