Α ΕΣΚΑΣΕ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ποινή 15 ημερών σε Βαγγ. Ματσαγγούρα, έγγραφη επίπληξη σε Άρη Αμφίκλειας & Μαλεσίνα

Συνεδρίασε χθες το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ και μεταξύ άλλων πήρε αποφάσεις για όσα είχαν αναφέρει διαιτητές στα φύλλα αγώνος, αλλά και στις έγγραφες απολογίες τους οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν οι εξής:

  • Τιμωρία 15 ημερολογιακών ημερών (στέρηση του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του) στον προπονητή του Άρη Θήβας Βαγγέλη Ματσαγγούρα, για όσα ανέφεραν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα της κατηγορίας παμπαίδων Άρης Θήβας-Κάδμος. Ο κόουτς του Άρη, δεν θα μπορέσει εκτός των άλλων να κοουτσάρει την ομάδα του στα δύο τελευταία παιχνίδια της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με Λοκρό Αταλάντης (εντός έδρας) και Απόλλωνα Λιβαδειάς (εκτός έδρας). Για την απόφαση ελήφθησαν υπόψιν τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα, η έκθεση του διαιτητή και η έγγραφη απολογία του προπονητή.
  • Έγγραφη επίπληξη στο σωματείο Άρης Άμφίκλειας για ρίψη μπουκαλιού με νερό εντός του αγωνιστικού χώρου στον αγώνα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ Άρης Αμφίκλειας-Άρης Θήβας. Για την απόφαση ελήφθησαν υπόψιν τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα, οι εκθέσεις των διαιτητών και η έγγραφη απολογία του σωματείου.
  • Έγγραφη επίπληξη στο σωματείο Αναγέννηση Μαλεσίνας, για είσοδο φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα παμπαίδων Μαλεσίνα-Λοκρός Αταλάντης. Για την απόφαση ελήφθησαν υπόψιν τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα, η έκθεση του διαιτητή και η έγγραφη απολογία του σωματείου.

 

 

Σχετικά άρθρα

Βογιατζής και Παρμενίδης στον πρωταθλητή Χίου Ν.Ο. Θυμιανών!

pannikolaou

Γιάννης Καραδόπουλος: Τρία χρόνια στη Μυτιλήνη, άνοδος στη Γ’ Εθνική και επιστροφή στο…σπίτι!

pannikolaou

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση στο Εργασιακό πρωτάθλημα της Θήβας!

pannikolaou