ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σχολικοί αγώνες: Νοκ-άουτ αναμετρήσεις σε Μαυρομάτι και Άμφισσα

Η επανέναρξη των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα φέρνει και την αντίστοιχη επανεκκίνηση των σχολικών πρωταθλημάτων, που γίνονται fast track ώστε να είναι εντός των χρονικών ορίων.

Σήμερα Τρίτη 3/5 στο κλειστό του Μαυροματίου (13:45) γίνεται ο αγώνας για τα αγόρια μεταξύ των σχολείων 1ο ΓΕΛ Θήβας-ΓΕΛ Καρπενησίου.

Αύριο Τετάρτη 4/5 παίζουν στο κλειστό της Άμφισσας, για τα αγόρια 1ο ΓΕΛ Άμφισσας-4ο ΓΕΛ Χαλκίδας (11:45) και για τα κορίτσια 1ο ΓΕΛ Άμφισσας-ΓΕΛ Αλιβερίου (13:15).

Οι νικήτριες ομάδες από τα ζευγάρια Θήβας-Ευρυτανίας σε αγόρια και κορίτσια (στα κορίτσια το σχολείο της Θήβας πέρασε άνευ αγώνος), θα παίξουν με τους αντίστοιχους πρωταθλητές από τη Φθιώτιδα. Στα αγόρια, πρωταθλητής στη Φθιώτιδα αναδείχθηκε το 5ο ΓΕΛ Λαμίας, ενώ δεν διεξήχθη πρωτάθλημα κοριτσιών.

Οι νικήτριες ομάδες από τα ζευγάρια Θήβα/Ευρυτανία-Φθιώτιδα, θα παίξουν στους τελικούς των σχολικών αγώνων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τους νικητές από τα ζευγάρια Φωκίδα-Εύβοια, που θα έχουν περάσει απ’ ευθείας στον τελικό.

Στην επόμενη φάση των σχολικών πρωταθλημάτων, οι πρωταθλήτριες ομάδες της Στερεάς Ελλάδας θα παίξουν με τους αντίστοιχους πρωταθλητές Θεσσαλίας, οι νικητές με σχολεία της Ν. Ελλάδας, για να ακολουθήσει στη συνέχεια το final-4 που θα διεξαχθεί στη Βοιωτία!

Σχετικά άρθρα

Επιστροφή στα θρανία, επιστροφή στα γήπεδα του μπάσκετ!

pannikolaou

Retro Τελικός Λυκείων 1992: 1ο Λύκειο Χαλκίδας-Τεχνικό Λύκειο Χαλκίδας 75-65 (video)

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες: Κέρδισε τις εντυπώσεις! (ΓΕΛ Σχηματαρίου-Ιδ. Λύκειο Αναγέννηση Πάτρας 48-65)

pannikolaou