Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ. Μωραΐτης: ”Με δουλειά, πίστη και αφοσίωση τα καταφέραμε”

Η σεζόν της Α’ ΕΣΚΑΣΕ τελειώνει σήμερα για τις 12 από τις 14 ομάδες, μεταξύ των οποίων και για τον Γ.Σ. Ιτέας, που για μια ακόμα χρονιά έδωσε τόπο στα νιάτα, πετυχαίνοντας το στόχο του!

Ο Χρήστος Μωραΐτης με ανάρτηση του θέλησε να ευχαριστήσει όσους συντέλεσαν στην επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

”Last dance λοιπόν αύριο σε μια χρονιά πολύ μακρά σε διάρκεια, κουραστική και σωματικά και ψυχολογικά αλλά πολύ γλυκιά στο τέλος της. Το εγχείρημα από την αρχή δύσκολο μιας και ένα γκρουπ 12 εφήβων (μπασκετικά όμως νήπια) και 3-4 αντρών έπρεπε να υπερβάλουν εαυτόν και παραμείνουν στην κατηγορία παρόλο που υποβιβάζονταν 5 ομάδες για πρώτη φορά στα χρονικά.

Με πολύ δουλειά όμως από όλους μας με πίστη και αφοσίωση, βδομάδα με την βδομάδα τα πιτσιρίκια πατούσαν όλο και καλύτερα και τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν.
Τσακωθήκαμε, γελάσαμε, στεναχωρηθήκαμε, χαρήκαμε, νιώσαμε υπερηφάνεια, γενικά βιώσαμε όλα τα συναισθήματα που κατακλύζουν μια ομάδα .
Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μας έδειξε αγάπη , εμπιστοσύνη και μας υποστήριξε, κυρίως στα δύσκολα.
Την διοίκηση που προσπάθησε να μας λύσει τα όποια προβλήματα.
Κυρίως όμως να ευχαριστήσω τους αθλητές για όσα καταφέραμε κι όσα δεν καταφέραμε και να τους θυμίσω όπως τους έλεγα όλη την χρονιά πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν πιστεύεις .
Για άλλους μπορεί να ήταν ακατόρθωτο όχι όμως για την δική μου Jugoplastika…(χαριτολογώντας πάντα)
I love you guys!!
ΥΣ: Ευχαριστώ πολύ τον Σπύρο Μούρτο. Όχι γιατί η ποιότητα στην προπόνηση ήταν σε άλλο επίπεδο αλλά για πολλά άλλα τα οποία πρεσβεύει και μεταλαμπάδευσε στους μικρούς…”.

Σχετικά άρθρα

Βογιατζής και Παρμενίδης στον πρωταθλητή Χίου Ν.Ο. Θυμιανών!

pannikolaou

Γιάννης Καραδόπουλος: Τρία χρόνια στη Μυτιλήνη, άνοδος στη Γ’ Εθνική και επιστροφή στο…σπίτι!

pannikolaou

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση στο Εργασιακό πρωτάθλημα της Θήβας!

pannikolaou