Γ ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία Ερέτριας: Χάσαμε την άνοδο σε αγώνα-παρωδία”

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία εξέδωσε η Ερέτρια με αφορμή το χθεσινό ντέρμπι με τον Γ.Σ. Στύρων, χαρακτηρίζοντας τον συγκεκριμένο αγώνα ως παρωδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 75-86 από τα Στύρα και έτσι έχασε την απευθείας άνοδο στην Β ΕΣΚΑΣΕ. Ένα παιχνίδι παρωδία και με έναν αθλητή να κάνει το παιχνίδι άνω κάτω με τις απρεπές συμπεριφορές του μέσα στον αγώνα και με τις χειρονομίες του προς την κερκίδα μπροστά σε δεκάδες παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών που κάθονταν κάτω κάτω στα κάγκελα στο 35ο λεπτό παραλίγο να τινάξει το παιχνίδι στο αέρα! Ευτυχώς ο συγκλονιστικός κόσμος μας συγκρατήθηκε και αποφύγαμε τα χειρότερα…
Σε ένα ματς δίχως αύριο παραταχτήκαμε χωρίς 2 βασικά μέλη της ομάδας και κόντρα σε έναν διαιτητή που πριν από λίγες βδομάδες στο ίδιο γήπεδο είχε αποβάλει την μισή ομάδα του Πρωτέα Σχηματαρίου και χθες επανέλαβε την ίδια του εμφάνιση όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς… Απτό 22ο λεπτό δεν υπήρχε στον πάγκο μας ούτε ο προπονητής ,ούτε ο βοηθός προπονητή ούτε ο Γενικός αρχηγός της ομάδας επειδή μας είχε δώσει ήδη άλλη μια τεχνική ποινή χωρίς λόγο στο 3ο λεπτό του αγώνα και χωρίς να σηκωθεί κανένας απ’ τον πάγκο και αυτομάτως τα πράγματα γίνανε ακόμη πιο δύσκολα.
Δυστυχώς επειδή γνωρίζουμε και βλέπουμε τους διαιτητές που σφυρίζουν τα παιχνίδια και επειδή έχουμε ανάγκη από νέους διαιτητές πρέπει κάποιος να τους εκπαιδεύσει κατάλληλα πριν έρθει να σφυρίξει ένα τόσο σημαντικό ματς και να μην νομίζουν ότι τα κάνουν όλα τέλεια αυτοί και οι αθλητές όλα λάθος… Γιατί πάντα κάπου στην μέση είναι η αλήθεια!
Συγχαρητήρια στα Στύρα για την άνοδο τους στην Β ΕΣΚΑΣΕκαι ντροπή στον παίχτη με το κοτσιδακι στο κεφάλι που πήγε μπροστά στην κερκίδα και έκανε χειρονομίες με το μεσαίο του δάχτυλο και έλεγε ότι τους γ@@@ει το σπίτι στο 35ο λεπτό του αγώνα και ενώ έχουμε μειώσει στους 4 πόντους αλλά οι διαιτητές δεν είδαν και δεν άκουσαν πάλι τπτ…. Να είναι σίγουρος ότι την επόμενη φορά που θα ξανακάνει κάτι τέτοιο στον κόσμο δεν θα τους κρατήσουμε και δεν θα φτάνουν οι 4 αστυνομικοί για να φύγει απτό γήπεδο…
Εμείς θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την 2η θέση στην κατάταξη στα επόμενα 2 παιχνίδια που ακολουθούν. Πολλά μπράβο στους αθλητές μας για την προσπάθεια και συγνώμη απτον κόσμο μας που δεν τους χαρίσαμε την νίκη!”

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou