ΠΑΙΔΩΝ

Ηλίας Χαντζής: ”Το ταξίδι συνεχίζεται”

Ο Ηλίας Χαντζής οδήγησε τον Πρωτέα Σχηματαρίου την 7η χρονιά από την ίδρυσή του, στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων, στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του!

Ο Πρωτέας, που φέτος έχει ρεκόρ 18-0, κατακτώντας το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ στην κατηγορία παίδων και εν συνεχεία πήρε την πρόκριση για το final-8, θα βρει απέναντι του τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας σε επίπεδο υποδομών και ο κόουτς της ομάδας μιλάει για τη φετινή επιτυχία του Πρωτέα, απονέμοντας μεταξύ άλλων, τα εύσημα στους παίκτες του:

‘Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι αν έχεις πλάνο, πρόγραμμα και αθλητές που πιστεύουν σε αυτό και το στηρίζουν με πολύ δουλειά δεν απαγορεύεται να ονειρεύεσαι. Οι παίκτες μου από την αρχή της χρονιάς κάθε αγώνα γινόταν καλύτεροι και ατομικά και ομαδικά. Στο τέλος της β’ φάσης πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΕΠ ένιωσαν ότι πραγματικά μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά. Ακολούθησαν ο ημιτελικός και ο τελικός της Ένωσης, δύο σκληρά παιχνίδια που ανέδειξαν το μέταλλο της ομάδας.

Στο τριήμερο που κρίθηκε η πρόκριση οι παίκτες μας ξεπερνούσαν σε κάθε παιχνίδι τον εαυτό τους. Στο πρώτο παιχνίδι με το θεωρητικό φαβορί του τουρνουά τον Κεραυνό Λάρισας μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο οι αθλητές μας υπέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και από την άμυνα κυριάρχησαν στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ματς με την Αθλ. Λέσχη Μυτιλήνης είχαν την ευκαιρία όλοι οι αθλητές να νιώσουν την χαρά της συμμετοχής σε αυτή την διοργάνωση.

Στο τελευταίο ματς που αποδείχτηκε και ο τελικός της διοργάνωσης απέναντι σε μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης την ΑΛΦΑ 93 Αγρινίου οι παίκτες μας παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι από ποτέ. Παίζοντας κατά την γνώμη μου πολύ καλό μπάσκετ και παρά τις αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν στο ματς , πολύ νωρίς φόρτωμα με φάουλ βασικών μας παικτών, αποβολή ενός κομβικού για εμάς παίκτη, δεν έχασαν πότε την πίστη τους και κέρδισαν πανάξια αυτή την τεράστια πρόκριση που είναι πρωτόγνωρη για τον Δήμο μας ολόκληρο.

Δεν έχω λόγια για αυτό που έκαναν και συνεχίζουν κάθε μέρα τα παιδιά μας. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο μας κύριο Περγάλια την πρόεδρο της ΔΗΚΕΤ κυρία Νίκα που με ευχαρίστηση και άμεση ανταπόκριση ανέλαβαν την διοργάνωση της προκριματικής φάσης χωρίς αυτούς ίσως τίποτα να μην ήταν το ίδιο. Επίσης να ευχαριστήσω την Ένωσή μας που μας στήριξε με την παρουσία της και όχι μόνο καθώς και τον εκπληκτικό κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και γέμισε τα παιδιά δύναμη και με την φωνή του ξεπεράσαμε τις δύσκολες στιγμές του τουρνουά. Τέλος πάνω από όλα την διοίκηση της ομάδας μας και τους γονείς των αθλητών μας που είναι πάντα δίπλα μας στηρίζουν κάθε βήμα μας και μας δίνουν ώθηση να θέτουμε νέους στόχους. Το ταξίδι συνεχίζεται…”.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou

Το 3×3 Street Basketball powered by ΔΕΗ Α.Ε. στη Λαμία! (video)

pannikolaou

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Πρωτέας Λαμίας-ΓΑΣ Άμφισσας (Ακαδ.) 60-84

pannikolaou