Β' ΕΘΝΙΚΗ

Έσπερος Λαμίας: ”Στηρίζω την ομάδα-στηρίζω την πόλη μου”

Ο Έσπερος Λαμίας ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος ”στηρίζω την ομάδα-στηρίζω την πόλη μου”, όπου οι κάτοχοι της κάρτας μέλους, εκτός από την ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, θα έχουν εκπτώσεις από συνεργαζόμενες με το σύλλογο επιχειρήσεις, όπως επίσης και θα συμμετέχουν σε κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Η ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας:

”Ο Έσπερος Γ.Σ. Λαμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του προγράμματος « ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ».
Στόχος του προγράμματος είναι η συνεργασία και η ανταποδοτικότητα μεταξύ των τοπικών επιχειρήσεων που στηρίζουν την ομάδα και του φίλαθλου κόσμου της.
Με το πρόγραμμα «ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ» οι κάτοχοι της κάρτας-μέλους, πέρα από την ελεύθερη πρόσβαση στους εντός έδρας αγώνες, θα μπορούν να λάβουν εκπτώσεις από τις συνεργαζόμενες τοπικές επιχειρήσεις και να συμμετέχουν σε κληρώσεις με πλούσια δώρα.
Η κάρτα θα έχει διάρκεια για 1 χρόνο και θα είναι ονομαστική.
Ενημερωθείτε μέσω των social media του Συλλόγου όπου και θα αναρτώνται καθημερινά οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Γραφείο Τύπου της ομάδας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988095301”

Σχετικά άρθρα

Οι προκηρύξεις σε Α2, Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική με τη συμμετοχή των ομάδων της Περιφέρειας!

pannikolaou

Λιγότεροι όμιλοι στις Εθνικές κατηγορίες την επόμενη διετία!

pannikolaou

Μεταγραφές: Ενιαία μεταγραφική περίοδος από 15 Ιουλίου-30 Αυγούστου!

pannikolaou