Γ ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση Ερέτριας: ”Το θέατρο του παραλόγου”

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Ερέτρια για τον επεισοδιακό αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Γ.Σ. Στύρων, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίστηκε μέχρι σήμερα… Αν και είχαμε εκφράσει τους φόβους μας στους αρμόδιους( ΕΣΚΑΣΕ και διαιτητές) από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας για το παιχνίδι που θα δίναμε την Κυριακή που μας πέρασε δυστυχώς δεν εισακούστηκε τίποτα και αντιθέτως πιστεύουμε ότι δεν δόθηκε καμία βάση στα λεγόμενα μας και τους φόβους μας.
Άφησαν έναν αθλητή να προκαλεί σε όλο τον αγώνα με τα flopping, τις ειρωνείες του και με αποκορύφωμα τις βρισιές και τις χειρονομίες προς τον κόσμο της ομάδας μας που έφερε μεγάλη αναστάτωση στο γήπεδο! Ο πρώτος που θα έπρεπε να αποβληθεί απ’ τον αγώνα ήταν αυτός!
Και σαν να μην έφτανε αυτό είπε στον “συνεργάτη του” ( γιατί έτσι φερόταν μέσα στο γήπεδο) διαιτητή Τσάλα να καλέσει την αστυνομία γιατί θα παρεκτραπούν τα πράγματα και περιμέναμε για αρκετά λεπτά μέχρι να έρθει η αστυνομία και ενώ είχαμε επιστρέψει απτό -13 και ήμασταν στο -4 και το momentum του αγώνα ήταν μαζί μας! Διακοπή που μόνο αυτούς ευνοούσε…
Όσοι για τον διαιτητή Τσάλα έχουμε να πούμε πως όσο και να τον σπρώχνουν δυστυχώς δεν μπορεί το παλικάρι…
Σε ένα τόσο σημαντικό ματς έδωσε στο 2 λεπτό τεχνική ποινή στον πάγκο μας χωρίς να έχει κουνηθεί κανένας μας και στο 22 απέβαλε 3 άτομα απ’ τον πάγκο και άφησε την ομάδα μας μόνο με τους παίχτες στον πάγκο(γεγονός που αν και δεν συμφωνούσαμε δεχτήκαμε αδιαμαρτύρητα για να συνεχιστεί ομαλά ο αγώνας)..
Δεν ξέρει να διαχειριστεί τέτοια ματς και είναι κατώτερος τον περιστάσεων και τον προσδοκιών που έχουν για αυτόν οι ανώτεροι του…
Μετά από 4 μέρες και 3 εκθέσεις που έκανε κατάφερε να φτιάξει μια σωστή και να βρούμε που είναι τα δελτία που χάθηκαν στον τελευταίο μας αγώνα… Όποιος έχει απορία μπορούμε να του στείλουμε όλες τις εκθέσεις που μας έχουν αποσταλεί μέχρι την σημερινή, που κάποιος πρόσθεσε στο τέλος αυτά που έπρεπε και ίσως να μην είναι ο διαιτητής γιατί δεν γνωρίζει από αυτά απ’ ότι φαίνεται.
Έχει πάρει δελτίο αθλητή που ουδεμία σχέση έχει με κάποιο συμβάν με την δικαιολογία ότι είπε στον αθλητή “κόσμημα” της Γ ΕΣΚΑΣΕ” σήκω πάνω ρε μ@@@α”.
Τρομερό συμβάν και πρέπει να του πάρετε και την ταυτότητα την επόμενη φορά.
Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου και θα αφήσουμε το παρασκήνιο για όσους ζούνε από αυτό…
Άλλωστε τόσα χρόνια μας συμπεριφέρεστε σαν το φτωχό συγγενή σας μέσα στην ΕΣΚΑΣΕ…
Για άλλη μια φορά να πούμε ευχαριστώ στον κόσμο για την συγκλονιστική παρουσία του και ευτυχώς που δεν ενέδωσαν στις προκλήσεις του αθλητή κόσμημα της Γ ΕΣΚΑΣΕ…”

Σχετικά άρθρα

Η μπασκετική ιστορία της Άμφισσας στο βιβλίο του Νίκου Παπούλια!

pannikolaou

Λιόλιος: ”Είναι στόχευση και δέσμευση η εξάλειψη κάθε φαινόμενου παρανομίας”

pannikolaou

Νέα κλιματιστικά στο ΔΑΚ Χαλκίδας από τον Δήμο Χαλκιδέων!

pannikolaou