Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ο ΓΑΣ Βασιλικού ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με Κικίδη-Μπέλλο

Ο ΓΑΣ Βασιλικού με ανακοίνωση του έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας με τους Κικίδη και Μπέλλο, τονίζοντας πως είναι δύσκολο να εκφραστούν τα πραγματικά συναισθήματα για δύο από τα καλύτερα παιδιά της ομάδας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

Κάποιες ανακοινώσεις είναι πιο δύσκολο να διατυπωθούν και να εκφράσουν τα πραγματικά συναισθήματα σε σχέση με κάποιες άλλες. Μια τέτοια είναι και η σημερινή στην οποία θα πρέπει να ενημερώσουμε για την μη συνέχιση της κοινής πορείας με δύο από τα καλύτερα παιδιά και δύο από τους καλύτερους αθλητές της περιφέρειας μας, δύο παιδιά που δέθηκαν με την ομάδα και δεθήκαμε αντίστοιχα όλοι πολύ μαζί τους.
Τον ΤΑΚΗ ΚΙΚΙΔΗ και τον ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΕΛΛΟ.
Ο Τάκης ήταν μαζί μας σχεδόν από το ξεκίνημα αυτής της ομάδας (2017), από την Γ κατηγορία, ζήσαμε μαζί δύο ανόδους και πολλές επιπλέον φανταστικές στιγμές και επιτυχίες. Ο Μπάμπης ήρθε ένα έτος αργότερα (2018), και κερδίσαμε μαζί την άνοδο στην Α κατηγορία.
Και τα δύο παιδιά τα χαρακτήριζε, εκτός από τις αγωνιστικές ικανότητες, το πάθος και η αυταπάρνηση, ήταν πάντα από τις σημαντικότερες μονάδες αυτής της ομάδας και από τους πιο αγαπημένους της εξέδρας.
Τάκη και Μπάμπη, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα όσα περάσαμε μαζί!! Θα είστε πάντα μέλη αυτής της ομάδας!!”.

Σχετικά άρθρα

Βογιατζής και Παρμενίδης στον πρωταθλητή Χίου Ν.Ο. Θυμιανών!

pannikolaou

Γιάννης Καραδόπουλος: Τρία χρόνια στη Μυτιλήνη, άνοδος στη Γ’ Εθνική και επιστροφή στο…σπίτι!

pannikolaou

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση στο Εργασιακό πρωτάθλημα της Θήβας!

pannikolaou