Α ΕΣΚΑΣΕ

Βαγγέλης Ματσαγγούρας: ”Υπερήφανος για τους παίκτες μου”

Ο Άρης δεν κατάφερε να οδηγήσει τη σειρά των τελικών στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, ηττήθηκε στην έδρα του στην παράταση από τον Λοκρό με 79-71 και ο κόουτς της ομάδας Βαγγέλης Ματσαγγούρας μίλησε για τον τελικό αλλά και για την επόμενη μέρα του Άρη, δηλώνοντας πάνω απ’ όλα υπερήφανος για τη φετινή προσπάθεια των παικτών του.

”Έγινε ένα παιχνίδι-διαφήμιση του μπάσκετ, μεταξύ δύο ομάδων που βρέθηκαν επάξια στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Άρης Θήβας και ο Λοκρός είναι οι ομάδες που τα τελευταία 4 χρόνια προώθησαν και ανέδειξαν το μπάσκετ της ΕΣΚΑΣΕ στις Εθνικές κατηγορίες, ομάδες που δεν υποβιβάστηκαν λόγω βαθμολογικής θέσης, αλλά που επέλεξαν οι διοικήσεις τους να αγωνιστούν στην ΕΣΚΑΣΕ για οικονομικούς λόγους και αυτό έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Ο Ο Λοκρός το άξιζε το φετινό πρωτάθλημα, το κατέκτησε δίκαια και τους δίνω τα συγχαρητήρια μου. Εύχομαι οι άνθρωποι να μπορέσουν να βρουν τις κατάλληλες συνθήκες και να καταφέρουν να κατέβουν στη Γ’ Εθνική.

Για τη δική μου την ομάδα, νιώθω μόνο υπερηφάνεια. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια όλη τη σεζόν, στηριζόμενοι για πρώτη φορά σε τόσους γηγενείς παίκτες. Είχαμε μέσο όρο ηλικίας στα 25 έτη, με μεγαλύτερο ηλικιακά παίκτη τον Χαρατσή που είναι 39 ετών, ενώ ο αμέσως επόμενος είναι ο Παναγιωτίδης που είναι 29 ετών. Η ομάδα μας θα βαδίσει και τα επόμενα χρόνια στα ίδια χνάρια. Δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερα για εμάς. Θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα μας και τον τρόπο σκέψης μας, είτε αγωνιστούμε στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ είτε στη Γ’ Εθνική αν δεν δεχθεί ο Λοκρός και θελήσουμε εμείς με τη σειρά μας. Φέτος, ξεκινήσαμε με στόχο την πρώτη τετράδα και ποτέ δεν βγήκαμε από το πλάνο μας. Παίξαμε κατά γενική ομολογία το καλύτερο και πιο γρήγορο μπάσκετ στην κατηγορία. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους φιλάθλους μας που στήριξαν τη φετινή μας προσπάθεια. Χωρίς αυτούς, δεν θα είχαμε καταφέρει ότι πετύχαμε”. 

Σχετικά άρθρα

Βογιατζής και Παρμενίδης στον πρωταθλητή Χίου Ν.Ο. Θυμιανών!

pannikolaou

Γιάννης Καραδόπουλος: Τρία χρόνια στη Μυτιλήνη, άνοδος στη Γ’ Εθνική και επιστροφή στο…σπίτι!

pannikolaou

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση στο Εργασιακό πρωτάθλημα της Θήβας!

pannikolaou