Γ ΕΣΚΑΣΕ

Ερέτρια: ”Η υπομονή μας εξαντλείται”

Με ανακοίνωση της η Ερέτρια εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι η δημιουργία ενός κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή εξακολουθεί να καθυστερεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά, πως ο φάκελος επιστράφηκε από την Αναπτυξιακή λόγω λαθών, ζητώντας άμεσα ενημέρωση από τον Δήμαρχο κ. Δημητρόπουλο.

Η ανακοίνωση της Ερέτριας για το επίμαχο θέμα του γυμναστηρίου:

‘Δυστυχώς για άλλη μια φορά ακούμε δυσάρεστα μαντάτα σε ότι αφορά το θέμα του κλειστού γηπέδου στην Ερέτρια (μπαλόνι).
Με τους αιρετούς της πόλης μας να σφυρίζουν αδιάφορα και να προσπαθούν να θολώσουν τα νερά τις περισσότερες φορές για να μην μας αφήσουν να δούμε την αλήθεια.
Με λόγια του αέρα και κούφιες υποσχέσεις προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο και στο τέλος να τελειώνουν κάθε φορά οι extra προθεσμίες που παίρνουμε και εμείς να ζητάμε παράταση γιατί είμαστε ανίκανοι σαν Δήμος να προσκομίσουμε κάποια έγγραφα για να ξεκινήσει επιτέλους το έργο.
Ένα έργο που έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση από την περιφέρεια και το πρόγραμμα Leader και απλά εμείς σαν Δήμος πρέπει να το υλοποιήσουμε! Τι χρειαζόμαστε;;; Ένα οικόπεδο από τα τόσα ανεκμετάλλευτα που έχουμε στην Ερέτρια σαν Δήμος και κάποιες μελέτες/άδειες (πολεοδομική, αρχαιολογική, χοροθέτηση ρέματος κ.α).
Με λύπη σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι ο πολυπόθητος φάκελος που είχε πάει στην αναπτυξιακή επιστράφηκε πίσω λόγω λαθών…
Και ρωτάμε εμείς τώρα: ποιος είναι υπεύθυνος για την πληρότητα αυτού του φακέλου;; Ποιος τον έλεγξε πριν το στείλει;; Μήπως γίνονται εσκεμμένα λάθη από κάποιους για να μην προχωρήσει το έργο και στο τέλος να χαθεί;;
Ζητάμε δημοσίως να γίνει ενημέρωση απ’ τον Δήμαρχο της Ερέτριας Κο Δημητρόπουλο στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και ελπίζουμε επιτέλους να δεχτεί μια αντιπροσωπεία της ομάδας μας στο γραφείο του για να μας ενημερώσει.
Φτάνει πια!!
Η υπομονή μας εξαντλείται!!
Θέλουμε απαντήσεις με στοιχεία και έγγραφα εδώ και τώρα!!”

Σχετικά άρθρα

Ο Γιώργος Κόκκορης προπονητής στην Ερέτρια

pannikolaou

Την Πέμπτη στις 5:30 μ.μ. το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κοκκίνη

pannikolaou

Πένθος για το τοπικό μπάσκετ! ”Έφυγε” από τη ζωή ο Γιώργος Κοκκίνης!

pannikolaou