ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Φιλικοί αγώνες για τους παμπαίδες ΑΕΕΠ Χαλκίδας & ΟΦΗ! (pics)

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας φιλοξένησε το Σάββατο τον ΟΦΗ με τις δύο ομάδες να δίνουν δύο φιλικούς αγώνες για τα τμήματα παμπαίδων τους στο κλειστό της Πειραϊκής!

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Χαλκίδας αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δυο πολύ όμορφα φιλικά παιχνίδια μπάσκετ διεξήχθησαν το Σάββατο 25/06/2022 ένα το πρωί στις 11:30 και ένα το απόγευμα στις 18:30 στο κλειστό Γυμναστήριο Χαλκιά – Αναστασιάδη μεταξύ του τμήματος των Παμπαίδων μας με το αντίστοιχο τμήμα του Ο.Φ.Η.
Η Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑΣ B.C. ευχαριστεί την Ακαδημία του Ο.Φ.Η. και τους προπονητές της για τη σειρά παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκαν και δεσμευόμαστε να πραγματοποιηθούν αντίστοιχα παιχνίδια με την κάθοδο της ομάδας μας στην όμορφη Κρήτη.
Τους ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία τους δίνοντας μας την δυνατότητα να συναντηθούμε με τους νέους μας φίλους σε μια ομάδα που στο παρελθόν έχουμε ανταμώσεις αρκετές φορές πάντα σε κλίμα συνεργασίας και αθλητικής άμιλλας.
Οι Προπονητές μας Μιχαήλ Παναγιώτης και Τσαούσης Ιωάννης κοουτσάρισαν τα τμήματα μας.
Μέσα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον που δημιούργησαν οι επιτελείς των δύο ομάδων οι νεαροί παίκτες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων τους.
Οι προπονητές αντίστοιχα είδαν την πρόοδο των παιδιών, την διαχείριση τους σε αγωνιστικές συνθήκες και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Άλλωστε στόχος αυτών των παιχνιδιών είναι μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να μπορέσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ.
Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας για την παρουσία τους στο γήπεδο χειροκροτώντας τις προσπάθειες και των δυο ομάδων”.

Σχετικά άρθρα

Stereabasket.gr ετών…7!

pannikolaou

Απονομές διπλωμάτων και φινάλε στο 2ο ”Μπάσκετ στην Περιφέρεια”! (pics)

pannikolaou

”Μπάσκετ στην Περιφέρεια” με καλεσμένο τον Νίκο Περσίδη! (pics)

pannikolaou