B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Α2 Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΡΙΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ

Έρχονται τα Stereabasket Awards 2022!

Tα Stereabasket Awards θα δηλώσουν παρών και φέτος, για 6η συνεχόμενη χρονιά, μια εκδήλωση που πλέον αποτελεί θεσμό για το μπάσκετ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο!

Τα Stereabasket Awards ξεκίνησαν το 2017, αγκαλιάστηκαν από όλους εσάς, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, καθώς εκτός της ανάδειξης των καλύτερων-δημοφιλέστερων πρωταγωνιστών, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς με σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο του μπάσκετ να βρίσκονται μαζί μας στις εκδηλώσεις που προηγήθηκαν!

Το 2017 οι Αντώνης Φώτσης και Λάζαρος Παπαδόπουλος, το 2018 οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Ιωαννίδης, Βασίλης Σκουντής, το 2019 οι Κώστας Τσαρτσαρής, Δημήτρης Παπανικολάου, Σπύρος Γκόντας, Δημήτρης Καρύδας και βεβαίως η εκπληκτική Εθνική Ελλάδας Κωφών Γυναικών, το 2020 οι Παναγιώτης Φασούλας, Ευθύμης Ρεντζιάς, Μέμος Ιωάννου, Γιώργος Συρίγος, το 2021 οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέϊβιντ Στεργάκος, Χρίστος Γαλιλαίας, Βασίλης Σκουντής, Γιάννης Ντεντόπουλος, μας έκαναν την τιμή να είναι ανάμεσα μας, να μιλήσουν και να μεταδώσουν τις απίστευτες εμπειρίες τους από το χώρο του μπάσκετ στο κορυφαίο επίπεδο!

Φέτος, μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω covid, επιστρέφουν και οι καθιερωμένοι διαγωνισμοί για την ανάδειξη των κορυφαίων-δημοφιλέστερων πρωταγωνιστών του τοπικού μπάσκετ!

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει άμεσα και θα διεξαχθεί όπως και τις προηγούμενες χρονιές σε τρία διαφορετικά στάδια. Θα ψηφίσει το κοινό του stereabasket μέσω της ιστοσελίδας αλλά και οι πρωταγωνιστές των αντίστοιχων κατηγοριών μέσω e-mails για την ανάδειξη των νικητών!

Στην πορεία του διαγωνισμού, θα γίνει επίσης γνωστή η ημερομηνία αλλά και ο τόπος διεξαγωγής της φετινής εκδήλωσης!

Σε νεότερη ανάρτηση θα υπάρξουν πληροφορίες για το πρώτο μέρος του διαγωνισμού, με την αυλαία να ανοίγει παραδοσιακά η Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou