B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Αποκαρδιωτική η συμμετοχή στη Γ. Σ. της ΕΣΚΑΣΕ!

Η Γενική Συνέλευση αποτελεί το ανώτατο όργανο της Ένωσης και η χθεσινή εικόνα με την εκπροσώπηση μόλις 3 σωματείων, εκτός των μελών του Δ.Σ. που ανήκουν οι περισσότεροι σε συλλόγους, ήταν αν μη τι άλλο αποκαρδιωτική.

Η χθεσινή Γενική Συνέλευση σε ένα άδειο Συνεδριακό κέντρο στη Θήβα, έδειξε πως…η στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε.

Αν θεωρηθεί, πως όλα τα θέματα που απασχολούν το τοπικό μπάσκετ είναι λυμένα, τότε έχει καλώς. Αν όμως δεν ισχύει αυτό και μάλλον έτσι είναι, τότε το ερώτημα είναι, που ήταν χθες όλοι αυτοί οι παράγοντες-εκπρόσωποι των σωματείων;

Η ΕΣΚΑΣΕ έχει 62 σωματεία, εκ των οποίων φέτος τα 55 ήταν ενεργά. Απ’ αυτά, έδωσαν το παρών στη Γ.Σ. τα εξής…τρία: Άρης Αμφίκλειας, Κάδμος, Άρης Θήβας!

Από τους 10 διοικούντες της Ένωσης που έδωσαν το παρών, οι 6 είναι ενεργά μέλη στα σωματεία τους. Ακόμα και αν τους προσθέσουμε (Τζαμτζής-ΓΑΣ Άμφισσας, Ντούμας-Απόλλων Λιβαδειάς, Κόλλιας-Κένταυρος Λιβαδειάς, Κανέλλος-Ερμής Σχηματαρίου, Ροζάνας-Ορχομενός, Σταύρου-Σύλλας), το σύνολο των εκπροσώπων ήταν 9/62!

Η Εύβοια των 27 σωματείων και η Χαλκίδα των 14 ομάδων απούσα! Κανείς δεν βρέθηκε χθες στη Θήβα!

Τα προβλήματα στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ δεν λύνονται μέσα από την αποχή, αλλά από τη συμμετοχή. Ακόμα και αν διαφωνείς, πρέπει να είσαι εκεί για να καταθέσεις την άποψη σου. Όπως έγινες χθες από τους ελάχιστους παρόντες. Αυτό καλό θα είναι να το καταλάβουν όλοι. Για το καλό του μπάσκετ…

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou