B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Α2 Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΡΙΤΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ξεκίνημα στα Stereabasket Awards 2022 με την Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Για 6η χρονιά έφτασε η δική σας ώρα, για να αναδείξετε και να επιλέξετε τους καλύτερους-δημοφιλέστερους, μέσα από το διαγωνισμό των Stereabasket Awards 2022!

Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε την Κυριακή, οπότε μπορούμε να επιλέξουμε τους καλύτερους-δημοφιλέστερους και κάπως έτσι ξεκινάμε σήμερα με το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

Τα Stereabasket Awards αποτελούν θεσμό τα τελευταία χρόνια, έχοντας την τιμή να φιλοξενήσουμε μεταξύ άλλων τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Παναγιώτη Γιαννάκη, Παναγιώτη Φασούλα, Γιάννη Ιωαννίδη, Ντέϊβιντ Στεργάκο, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Αντώνη Φώτση, Κώστα Τσαρτσαρή, Δημήτρη Παπανικολάου, Ευθύμη Ρεντζιά, Μέμο Ιωάννου, Βασίλη Σκουντή, Δημήτρη Καρύδα, Γιάννη Ντεντόπουλο, Σπύρο Γκόντα, Τάσο Πηλοϊδη, την Εθνική Ελλάδας Κωφών Γυναικών και πολλούς ακόμα!

Και φέτος, η κάθε ψηφοφορία θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα αφορά την ψήφο του κοινού μέσα από τις λίστες των Stereabasket Awards. Το δεύτερο σκέλος θα αφορά την ψήφο παικτών, παραγόντων και προπονητών από τις ομάδες των εκάστοτε κατηγοριών ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο αντιπροσωπευτικό.

Σε κάθε κατηγορία λοιπόν, η ψήφος του κοινού θα μετράει στο 50% και η ψήφος των επιλεγμένων μελών των ομάδων στο υπόλοιπο 50%.

Αν για παράδειγμα, ένας παίκτης πάρει 50% από το κοινό και 30% από τους προπονητές το συγκεντρωτικό του αποτέλεσμα θα είναι 40%.

Παίκτες-προπονητές-παράγοντες ομάδων θα ψηφίσουν ξεχωριστά μέσω e-mail και το αποτέλεσμα της δικής τους ψηφοφορίας θα είναι συγκεντρωτικό.

Η επιλογή των διαγωνιζόμενων έγινε μέσω του stereabasket.gr σε συνεργασία με εκπροσώπους ομάδων. Σε κάθε κατηγορία θα υπάρχει η επιλογή ”άλλος παίκτης” σε περίπτωση που θέλετε να επιλέξετε έναν άλλο διαγωνιζόμενο.

Stereabasket Αwards (α’ μέρος-Α’ ΕΣΚΑΣΕ)

Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα, με το πρώτο μέρος του διαγωνισμού που θα διαρκέσει από 13 έως και 18 Ιουνίου και αφορά την Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Στις φόρμες ψηφοφορίας που θα αναρτηθούν σε λίγα λεπτά, θα μπορέσετε να επιλέξετε τους καλύτερους στις εξής κατηγορίες:

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ  Α’ ΕΣΚΑΣΕ (1-2 ψήφοι)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (1-2 ψήφοι)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Α’ ΕΣΚΑΣΕ 

ΓΚΑΡΝΤ (1-3 ψήφοι)

ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ (1-3 ψήφοι)

ΣΕΝΤΕΡ (1-2 ψήφοι)

MVP A’ ΕΣΚΑΣΕ (από το σύνολο των ψήφων)

RISING STAR (1-3 ψήφοι)-(ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ & M.V.P)

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

FunBasket Festival στη Χαλκίδα!

pannikolaou