Β' ΕΘΝΙΚΗ

Νέος πρόεδρος του Έσπερου Λαμίας ο Ζωγράφος!

Νέος πρόεδρος του  Έσπερου Λαμίας είναι από σήμερα ο Ιωάννης Ζωγράφος, με το Δ.Σ. της ομάδας να κάνει γνωστή την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης:

‘Ο Οργανισμός ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ μετά από μακρά επιτυχή διαβούλευση, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι:
Νέος ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο τμήμα basketball (καλαθοσφαίρισης), αναλαμβάνει ο συμπολίτης μας ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ. Μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη θα δουλέψουμε χωρίς τυμπανοκρουσίες ,ώστε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο ανταγωνιστικό σύνολο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β΄ΕΝΙΚΗΣ Κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ.
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ πέραν από γνωστός επαγγελματίας της πόλης μας, είναι μέλος της ΑΝΔΙΑ, μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση των ανθρώπων του Έσπερου Λαμίας να αναλάβω επικεφαλής του τμήματος Καλαθοσφαίρισης.
Η πορεία του Έσπερου Λαμίας όλα αυτά τα χρόνια είναι ευρέως γνωστή και αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εμένα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να βάλω και εγώ το λιθαράκι στην προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας”.

Σχετικά άρθρα

Την Πέμπτη στις 5:30 μ.μ. το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κοκκίνη

pannikolaou

Πένθος για το τοπικό μπάσκετ! ”Έφυγε” από τη ζωή ο Γιώργος Κοκκίνης!

pannikolaou

Ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Έσπερου Λαμίας!

pannikolaou