Γ ΕΘΝΙΚΗ

Οι Φύκας-Αντωνόπουλος στον Γ.Σ. Αγριάς!

Δύο παίκτες από ομάδες της Λαμίας πήραν μεταγραφή για τον Γ.Σ. Αγριάς, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Παντελή Φύκα από τον Έσπερο Λαμίας και του Αντώνη Αντωνόπουλου από την Αναγέννηση Λαμίας, αναφέροντας στις ανακοινώσεις της:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μεταγραφή του Παντελή Φύκα από τον Έσπερο Λαμίας. Ο Παντελής είναι 25 ετών , έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται με την ίδια άνεση σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας. Από το 2015-2022 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της Φθιώτιδας Οπου διατέλεσε και αρχηγός, ενώ πέρυσι έκανε μια εξαιρετική χρονιά. Θα προσθέσει το ταλέντο, και την ποιότητα στη νέα προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα περιλαμβάνει νεαρούς και φιλόδοξους αθλητές. Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Εσπέρου Λαμίας για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Καλή μπασκετική χρονιά Παντελή με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας!”

”Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μεταγραφή του Αντώνη Αντωνόπουλου από την Αναγέννηση Λαμίας. Ο Αντώνης είναι 22 ετών, έχει ύψος 1.70, διακρίνεται για την ενέργεια και το πάθος του και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ. Στα 18 του έπαιξε στη Γ’ εθνική κατηγορία με την ομάδα της Κηφισιάς ενώ τα τελευταία τρία χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της Φθιώτιδας (ένα στο τοπικό πρωτάθλημα και δύο στη Γ’ εθνική).Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Αναγέννησης Λαμίας και προσωπικά τον κύριο Κουμπούρα Κώστα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής . Καλή μπασκετική χρονιά Αντώνη με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας!”

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou