ΠΑΙΔΩΝ

Σε τουρνουά στην Καλαμάτα οι παίδες του ΓΑΣ Ν. Αρτάκης!

Σε τουρνουά στην Καλαμάτα θα συμμετάσχει από 15-17 Ιουλίου η παιδική ομάδα του ΓΑΣ Ν. Αρτάκης έχοντας για αντιπάλους, τις ομάδες: Καλαμάτα, Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα και Πρωτέα.

Στο τουρνουά, που διοργανώνει ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, οι παίδες του ΓΑΣ Ν. Αρτάκης θα έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες απέναντι σε ομάδες από διαφορετικές πόλεις, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τους Πρωτέα, Καλαμάτα και Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα.

Παράλληλα, η ομάδα της Αρτάκης με ανακοίνωση της ευχαριστεί μεταξύ άλλων τους χορηγούς για την ένδυση των τμημάτων παίδων και κορασίδων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου: ”Το Δ.Σ της ΑΕ Νέας Αρτάκης θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική τους χορηγία προς τον Σύλλογό μας τους κκ. ΣΧΙΖΑ ΣΤΕΛΙΟ, ΚΡΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ – ΚΟΥΚΟΥΖΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΒΑΓΙΑΝΝΗ ΝΤΙΝΟ, τους υπεύθυνους από το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ και το BEACH BAR Crazy Local όπως και την εταιρεία ELANKO Seed .

Με την χορηγία αυτή κατορθώσαμε να ενδύσουμε το Παιδικό και Κορασίδων τμήμα του Συλλόγου μας για τη επόμενη αθλητική χρονιά .
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι χορηγοί μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας χωρίς δεύτερη σκέψη .
Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στη σημερινή εποχή θα πρέπει να αναδεικνύονται , σας ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε την ανταπόκρισή σας και στο μέλλον”. 

Σχετικά άρθρα

Stereabasket.gr ετών…7!

pannikolaou

Απονομές διπλωμάτων και φινάλε στο 2ο ”Μπάσκετ στην Περιφέρεια”! (pics)

pannikolaou

”Μπάσκετ στην Περιφέρεια” με καλεσμένο τον Νίκο Περσίδη! (pics)

pannikolaou