FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Άνοδος Γ’ Εθνική: Το σκέφτονται Άρης Θήβας και ΓΑΣ Άμφισσας!

Ο Λοκρός Αταλάντης δεν δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, η ΕΟΚ ενημέρωσε την ΕΣΚΑΣΕ για την εξέλιξη και από πλευράς Ένωσης αναμένεται πλέον η επίσημη πρόσκληση ενδιαφέροντος στον 2ο και τον 3ο της τελικής βαθμολογίας του περσινού πρωταθλήματος!

Οι Άρης Θήβας και ΓΑΣ Άμφισσας είναι οι ομάδες που θα κληθούν να απαντήσουν για το αν αποδέχονται την πρόσκληση-πρόκληση για άνοδο στη Γ’ Εθνική, με τους δύο να υποδέχονται τις νέες εξελίξεις με…συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ο Άρης Θήβας έχει το πλεονέκτημα να απαντήσει πρώτος καθότι ήταν ο φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος. Οι ”κιτρινόμαυροι” βλέπουν κατ’ αρχήν θετικά την προοπτική της Γ’ Εθνικής, ζητώντας όμως μια πίστωση χρόνου για να δουν αν μπορέσουν να καλύψουν το οικονομικό σκέλος μιας πιθανής συμμετοχής στις Εθνικές κατηγορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, από σήμερα ξεκίνησαν κιόλας οι πρώτες επαφές με χορηγούς που ενδεχομένως να μπορέσουν να στηρίξουν το εγχείρημα της Γ’ Εθνικής και αν το…πρόσημο είναι θετικό, τότε και μόνο τότε θα πουν το ”ναι”. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Άρης δεν θα ρισκάρει και δεν θα απαντήσει θετικά. Μέσα στις επόμενες μέρες πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά η κατάσταση.

Ο ΓΑΣ Άμφισσας επίσης βλέπει θετικά την προοπτική να συμμετάσχει και πάλι στις Εθνικές κατηγορίες για πρώτη φορά μετά το 1996 και αυτή η προοπτική είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει το κυρίαρχο ζήτημα στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου που είναι προγραμματισμένη για σήμερα (Τρίτη 19/7) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών, στην Άμφισσα.

Μέσα στην εβδομάδα πάντως, αναμένονται εξελίξεις και στις δύο ομάδες, για να δούμε ποιος θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Λοκρό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της σαιζόν 2022-23.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou