B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Ξεκινάει σήμερα το β’ μέρος των Stereabasket Awards 2022!

Ξεκινάει σήμερα το δεύτερο μέρος των Stereabasket Awards 2022, με διαγωνισμούς-ψηφοφορίες, που αφορούν τις κατηγορίες παίδων, εφήβων, κορασίδων, νεανίδων, του καλύτερου προπονητή στα τμήματα υποδομών της Περιφέρειας, αλλά και των καλύτερων-δημοφιλέστερων διαιτητών!

Και σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού θα ισχύσει η ιδιαιτερότητα των e-mails που σημαίνει πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι συνάρτηση της ψηφοφορίας μέσω του stereabasket αλλά και των e-mails επιλεγμένων εκπροσώπων ομάδων, προπονητών, διαιτητών κλπ. σε ποσοστό 50-50.

Έτσι λοιπόν, αν ένας διαγωνιζόμενος λάβει π.χ. 40% μέσω του διαγωνισμού του stereabasket και 20% μέσω των e-mails το τελικό του αποτέλεσμα θα προκύπτει από τον μέσο όρο (δηλαδή στο συγκεκριμένο παράδειγμα 30%).

Στην ψηφοφορία που ξεκινάει από σήμερα, επιλέχθηκαν στις κατηγορίες παίδων και εφήβων παίκτες που οι ομάδες τους συμμετείχαν στη β’ φάση των πρωταθλημάτων, ενώ για κορασίδες και νεάνιδες παίκτριες και από την α’ φάση, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι ομάδες που συμμετείχαν δεν ήταν αρκετές.

Στην κατηγορία των προπονητών, όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο διαγωνισμό συμμετέχουν οι κόουτς που οι ομάδες τους έφτασαν μέχρι τον τελικό της εκάστοτε κατηγορίας.

Στην κατηγορία διαιτητών συμμετέχουν εκείνοι με τις περισσότερες συμμετοχές κυρίως σε Α’ αλλά και σε Β’ ΕΣΚΑΣΕ.

Αναλυτικά οι κατηγορίες της γ’ φάσης του διαγωνισμού:

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ 2021-22

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτες των ομάδων που πέρασαν στη β’ φάση του πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τέσσερις (4) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ 2021-22

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτες των ομάδων που πέρασαν στη β’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τέσσερις (4) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτριες των ομάδων που συμμετείχαν σε α’ & β’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τρεις (3) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2021-22

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτριες των ομάδων που συμμετείχαν σε α’ & β’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τρεις (3) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2021-22

Θα τεθούν σε ψηφοφορία οι προπονητές των ομάδων που πέρασαν στους τελικούς στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, κορασίδων και νεανίδων. Θα υπάρχει δικαίωμα έως δύο (2) ψήφων.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-22

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος διαιτητές με τις περισσότερες συμμετοχές στα πρωταθλήματα κυρίως της Α’ αλλά και της Β’ ΕΣΚΑΣΕ. Θα υπάρχει δικαίωμα έως δύο (2) ψήφων.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou