Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανανέωσαν στον Κάδμο Κωνσταντούρας & Σταμέλλος!

Δύο σημαντικές ανανεώσεις για τον Κάδμο, με παίκτες του βασικού κορμού, που θα αγωνιστούν και τη νέα περίοδο με τη φανέλα της ομάδας της Θήβας.

Συγκεκριμένα, παίκτες του Κάδμου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι οι Μπάμπης Κωνσταντούρας και Βαγγέλης Σταμέλλος, με τη διοίκηση της ομάδας να τους ανακοινώνει και επίσημα:

”Με την φανέλα του Κάδμου θα συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν ο Χαράλαμπος Κωνσταντούρας. Η παρουσία του θα συμβάλει τα μέγιστα στην ομάδα μας για τη νέα χρονιά. Η οικογένεια της Ε.Σ. Κάδμος εύχεται καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!!!

Δήλωση Χαρ. Κωνσταντούρα: ”Είμαι στην ευχάριστη θέση να είμαι μέλος της οικογένειας της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Εύχομαι υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της”.

Το ΔΣ της ΕΣ Κάδμος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τον αθλητή Ευάγγελο Σταμέλλο. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Αίολο Ταύρου, ΑΓΕΧ, Παναγίτσα, Αίαντα Αυλίδας. Του ευχόμαστε καλή χρονιά και να είναι πάντα υγιής και δυνατός. 

Δήλωση Ευαγγ. Σταμέλλου: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την παραμονή μου στην ομάδα, θέλω να προσφέρω τα μέγιστα και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Σχετικά άρθρα

Επέστρεψε στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας ο Μπάμπης Μπέλλος!

pannikolaou

Κοντά στην Εθνική ομάδα!

pannikolaou

Stereabasket.gr ετών…7!

pannikolaou