Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανανέωσαν στον Κάδμο Κόλλιας και Σκούμας!

Παίκτες του Κάδμου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι οι Αντώνης Κόλλιας και Λάμπρος Σκούμας που ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και θα αποτελέσουν εκ νέου ενεργά μέλη της ομάδας του Αποστόλη Αναστασίου.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Θήβας αναφέρει:

Συνεχίζοντας τη στελέχωση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Αντώνη Κόλλια. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία πέρυσι, ο Κόλλιας ξανά στη θέση ”1” αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της. Ευχόμαστε στον Αντώνη, υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες”.

Η δήλωση του Κόλλια“Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του Κάδμου! Εύχομαι η φετινή χρόνια να είναι γεμάτη όμορφες μπασκετικές στιγμές και να τις ζήσουμε μαζί με τον κόσμο μέσα στο γήπεδο!”

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάμπρο Σκούμα για μία ακόμη χρονιά ανακοινώνει το ΔΣ του Κάδμου, ενόψει έναρξης της σεζόν 2022-2023.

Ευχόμαστε στον Λάμπρο να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!!

Η δήλωση του Σκούμα“Ευχαριστώ την διοίκηση του Κάδμου που για ακόμη μία χρονιά με εντάσσει στο δυναμικό της ομάδας και εύχομαι να εκπληρώσουμε μαζί όλους τους στόχους της!”

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωσε Παπαποστόλου ο Άρης Θήβας!

pannikolaou

Ο ΓΑΣ Βασιλικού απέκτησε τον Κ. Γυφτονικολό!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η μεταγραφή της χρονιάς! Πήρε Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη ο Κάδμος!

pannikolaou