Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ξεκινάει τη Δευτέρα 22 Αυγούστου ο Έσπερος Λαμίας!

Ο Έσπερος Λαμίας μπαίνει από τη Δευτέρα σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, κάνοντας την αρχή από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, με την πρώτη συνάντηση να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα (16:00) στο ”Χαλκιοπούλειο”.

Παράλληλα, η ομάδα της Λαμίας δεν ξέχασε την προσφορά στην ομάδα του Ρήγα Παπαργυρόπουλου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας άρχισε.
Το Δ.Σ. ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 22 Αυγούστου και ώρα 16:00 μμ , στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των αθλητών ,του προπονητικού επιτελείου και μελών του Δ.Σ. , ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, του πρωταθλήματος της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ Κατηγορίας Ανδρών.
Ενημερώνουμε ότι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν την 21 Σεπτεμβρίου, με τον αγώνα Κυπέλου Ελλάδας με αντίπαλο την ομάδα ΚΣ Γέφυρα Θες/κης, εντός έδρας στο κλειστό Χαλκιοπούλειο.
Το Δ.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση ,αποχαιρετώντας τον μεγάλο απόντα ΡΗΓΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ , να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις νέες επαγγελματικές δραστηριότητες και να τον ευχαριστήσει για την πολυετή προσφορά του.
Καλούμε τους φίλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας, για την επίτευξη των στόχων μας”.

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Κύπελλο Ελλάδας: Το πάλεψε στα ίσια! Έσπερος My KTEO Λαμίας-Πανερυθραϊκός 75-89

pannikolaou

Ο Αλ. Στεφάνου στον ΑΓΣ Ιωαννίνων!

pannikolaou