FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Οριστικό: Στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ ο Κένταυρος Λιβαδειάς!

Ο Κένταυρος Λιβαδειάς είναι και επίσημα από σήμερα η 13η ομάδα του ερχόμενου πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης!

Η ομάδα της Λιβαδειάς είχε πάρει την 3η θέση στα περσινά playoffs της Β’ κατηγορίας και μετά τη μη δήλωση συμμετοχής της Αναγέννησης Λαμίας στην Α’ κατηγορία, προέκυψε μια κενή θέση.

Ο Κένταυρος διεκδίκησε την άνοδο του στηριζόμενος στο σκεπτικό ότι το νέο πρωτάθλημα θα γίνονταν με 12+1 ομάδες εφόσον κατέβαινε η ΧΒΑ, όπως και έγινε, και τελικά δικαιώθηκε καθώς όπως αποφασίστηκε στο νέο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν οι εξής ομάδες:

  1. ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ
  2. ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ
  3. ΛΟΚΡΟΣ
  4. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
  5. ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
  6. ΚΑΔΜΟΣ
  7. ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
  8. Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ
  9. ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
  10. Α.Ε. ΚΑΡΥΣΤΟΥ
  11. ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
  12. ΧΒΑ
  13. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Η ομάδα της Λιβαδειάς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα πορευτεί στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με προπονητή τον Μάρκου και με ενεργούς όλους τους βασικούς πυλώνες της ομάδας, καθώς τη φανέλα του Κένταυρου θα εξακολουθούν να φορούν οι Κολιούκος, Καρφάκης, Σκαλτσάς, Παππάς και Κατσαρός.

Παράλληλα, ενεργό ρόλο στην ομάδα θα έχουν παίκτες των ακαδημιών, ενώ επίσης, την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ θα έχουν και οι Λαμπριτζής, Χαλβατζής, Θ. Κόλλιας.

Ο Κένταυρος έχει κινηθεί και στη μεταγραφική αγορά και μέχρι τώρα περίμενε να τελεσιδικήσει η απόφαση για να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί, ώστε να ανακοινώσει τα πρώτα του μεταγραφικά αποκτήματα, κάτι που αναμένεται να γίνει από την Τετάρτη.

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou