Α2

Το πρόγραμμα φιλικών αγώνων του Ερμή Σχηματαρίου

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της πρώτης της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 18 Αυγούστου και θα δώσει τον πρώτο φιλικό αγώνα στις 27 του ίδιου μήνα με αντίπαλο τον Άρη Θήβας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των 7 φιλικών αγώνων μέσα από την ανακοίνωση του Ερμή: ”Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοινώνει τη διεξαγωγή επτά φιλικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα μας ξεκινάει την προετοιμασία της στις 18 Αυγούστου και τα φιλικά θα διεξαχθούν από τα τέλη Αυγούστου έως και στις αρχές Οκτωβρίου.

Στις 27/08, ο Ερμής μας υποδέχεται τον Άρη Θήβας στο γήπεδό μας και στις 05/09 φιλοξενεί τον ΑΟ Μυκόνου για αντίστοιχη φιλική αναμέτρηση. Τα υπόλοιπα φιλικά θα διεξαχθούν κόντρα σε Μαρούσι (10/09), Παλαιό Φάληρο (17/09), ΦΕΑ (21/09), Πανερυθραϊκό (24/09) και Φιλαθλητικό (01/10). Και τα πέντε θα λάβουν χώρα στις έδρες των εν λόγω ομάδων”. 

Σχετικά άρθρα

Ο Γιώργος Πρίντεζης στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Ο Χρήστος Μαρμαρινός στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Τα Stereabasket Awards τιμούν τη μνήμη του Φίλιππου Συρίγου!

pannikolaou