FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Υπέγραψε ο Αλέξης Πανταζής στον Κάδμο!

Μια ακόμα σπουδαία προσθήκη για τον Κάδμο που απέκτησε τον Αλέξη Πανταζή, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τον Τελεθριακό στη Γ’ Εθνική, ενώ στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και πάλι στον Κάδμο, στη σαιζόν της ομάδας στη Γ’ Εθνική!

Ο Αλέξης Πανταζής που αγωνίζεται ως γκαρντ και θα είναι εκτός των άλλων για μια ακόμα χρονιά συμπαίκτης με τον Γκρινιάρη ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από την ομάδα της Θήβας, ξεκίνησε το μπάσκετ από την ΑΓΕ Χαλκίδας για να αγωνιστεί ακόμα στον Γ.Σ. Χαλκίδας, την Κύμη, τον Κάδμο, τον Ερμή Σχηματαρίου, τον Άρη Θήβας και τον Τελεθριακό.

Το 2013 θα μπορούσε να είχε κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του αλλά ήταν άτυχος, καθώς εκείνη τη σεζόν που είχε έρθει ο Ίκαρος στη Χαλκίδα, επιλέχθηκε από τον Καλαφατάκη για να ακολουθήσει την προετοιμασία εν όψει Α1, αλλά έπαθε κάταγμα κόπωσης μένοντας εκτός δράσης για μια σαιζόν.

Σε ανακοίνωση του ο Κάδμος αναφέρει για την απόκτηση του Αλέξη Πανταζή:

Με τα χρώματα της ομάδας μας και πάλι ο Αλέξης Πανταζής. Ένας πολύτιμος guard, συμφώνησε την συνεργασία του με την Διοίκηση του Κάδμου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλέξης είναι ένας γνώριμος παίκτης στα παρκέ της περιφέρειας, που έρχεται και πάλι να ενισχύσει την ομάδα του Αποστόλη Αναστασίου. Σε όλες του τις εμφανίσεις τον χαρακτηρίζει το πάθος και η ενέργεια που βγάζει μέσα στο παιχνίδι.

Του ευχόμαστε ολόψυχα να έχουμε μία άριστη συνεργασία, υγεία και πολλές επιτυχίες.

Δήλωση Αλέξη Πανταζή: “Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Κάδμου και τον προπονητή Αποστόλη Αναστασίου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν για άλλη μια φορά στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou