FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Απόλλων Λιβαδειάς: Νέο ξεκίνημα με παίκτη-προπονητή τον Θ. Βέλλιο!

Νέο ξεκίνημα με αρκετές αλλαγές για την αντρική ομάδα του Απόλλωνα Λιβαδειάς, που μετά από την επιτυχημένη περσινή σαιζόν με την κατάληψη της 4ης θέσης στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, προχωράει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δίνοντας παράλληλα ακόμα μεγαλύτερο βάρος στις νεαρές ηλικίες!

Ο Θάνος Βέλλιος θα είναι παίκτης-προπονητής τη νέα σαιζόν στον Απόλλωνα Λιβαδειάς, με τον Νίκο Παπούλια να παραμένει σε ρόλο τεχνικού συμβούλου.

Επίσης, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον βασικό κορμό της ομάδας, ενώ θα προωθηθούν και αρκετοί νεαροί αθλητές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λιβαδειάς:

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ – ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τον Απόλλωνα που στρέφει το βλέμμα στο μέλλον και επενδύει στα παιδιά του!
 Η Διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε να δώσει το τιμόνι της αντρικής ομάδας στον Θάνο Βέλλιο με σκοπό να υλοποιήσει ένα τριετές πλάνο βασισμένο σε νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομών.
Ο Θάνος είχε διατελέσει πρώτος προπονητής και τη σεζόν 2015-2016 στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΣΚΑΣΕ οδηγώντας την ομάδα μας στην άνοδο! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι πως θα μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του, την αγάπη του για το άθλημα αλλά κυρίως τις ηθικές του αρχές στα νέα παιδιά. Η ηθική του ωριμότητα, σε συνδυασμό με το μπασκετικό του υπόβαθρο, θέτουν γερές βάσεις για την επίτευξη του νέου στόχου του Απόλλωνα!
Βοηθός του θα είναι ο γυμναστής και, επί σειρά ετών, υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου μας κ. Νίκος Κατσής. Ως εκπαιδευτικός, είναι πάνω από όλα παιδαγωγός, και βρίσκεται δίπλα στα παιδιά συνεισφέροντας τα μέγιστα.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο Νίκος Παπούλιας, ο πιο πετυχημένος προπονητής της ομάδας μας, ο οποίος θα αναλάβει Τεχνικός σύμβουλος και Υπεύθυνος scouting report του Απόλλωνα. Ο Νίκος, δέχτηκε την πρόταση της Διοίκησης και θα είναι και φέτος μαζί μας, σε αυτή τη νέα πρόκληση.
Πρότυπο χαρακτήρα και ανθρώπου, η ψυχή της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, με αστείρευτο ενθουσιασμό, ατελείωτες μπασκετικές γνώσεις και απέραντη αγάπη για το άθλημα, είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για αυτή τη θέση!
Ανακοινώνουμε με χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας με τους κάτωθι αθλητές του αντρικού μας:
Γιώργο Τερματζίδη, Γιώργο Ντάλλη, Γιώργο Λεοντίου, Δημήτρη Ματζιώρη, Νίκο Καγιά και Παναγιώτη Γίτσα.
Οι έμπειροι αυτοί παίκτες θα βοηθήσουν τόσο με τα αθλητικά τους προσόντα όσο και με το χαρακτήρα τους και θα αγκαλιάσουν τα νέα παιδιά κατά την ένταξή τους στο πλάνο της ομάδας.

Τέλος καλωσορίζουμε με χαρά στην ομάδα και ευχόμαστε

Καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα , τον Τάσο Αρβανίτη, που αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός και τον, φυσικοθεραπευτή, Αλέξη Χαλκιαδάκη”. 

 

Σχετικά άρθρα

Στην Ιτέα το final-4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou