Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Β. Τζαμτζής: ”Κόντρα στη λογική αλλά με γνώμονα την αγάπη μας για το άθλημα αποδεχθήκαμε την πρόσκληση”

Ο ΓΑΣ Άμφισσας είπε το ”ναι” και μετά από 26 χρόνια επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες για να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική της σαιζόν 2022-23!

Ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Τζαμτζής μίλησε στο stereabasket για αυτή την απόφαση, η οποία όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ίσως και να είναι κόντρα στη λογική, αλλά με γνώμονα τη θέληση του κόσμου και την αγάπη τους για το άθλημα, πήραν τελικά την απόφαση να την αποδεχθούν, ”ταξιδεύοντας” την Άμφισσα στη μισή σχεδόν Ελλάδα.

Μετά από πολλή σκέψη και προσπάθεια και ίσως κόντρα στη λογική , αλλά με γνώμονα τη θέληση του κόσμου, την αγάπη μας για το μπάσκετ και θέλοντας να δώσουμε στους αθλητές μας τη χαρά και την εμπειρία της συμμετοχής σε μια Εθνική Κατηγορία , αποφασίσαμε να αποδεχτούμε την πρόσκληση της ΕΟΚ και να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της Γ´ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Συμπαραστάτες μας οι τοπικοί παράγοντες και επιχειρηματίες του Νομού, οι οποίοι υποσχέθηκαν να μας βοηθήσουν , αλλά και όλοι οι φίλαθλοι . Ζητάμε τη συμπαράσταση όλων , ηθική και υλική , στο , ομολογουμένως , δύσκολο αυτό εγχείρημα , που θα «ταξιδεύσει» όμως την Άμφισσα και τη Φωκίδα στη μισή σχεδόν Ελλάδα . Ξεκινάμε και ελπίζουμε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας”.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou