FEATURED ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Δήλωση μη εν ενεργείας από τον Παν. Χουγιάζο, που παραμένει…ενεργός στο χώρο της διαιτησίας!

Ο Παναγιώτης Χουγιάζος μετά από μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία στο χώρο της διαιτησίας, αποφάσισε να κάνει δήλωση μη εν ενεργείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που σημαίνει πως βάζει τέλος στην παρουσία του, τουλάχιστον στις Εθνικές κατηγορίες, μετά από 14 χρόνια!

Σε ελεύθερη μετάφραση, αυτό σημαίνει πως μπορεί να βάζει τέλος στην παρουσία του στα Εθνικά πρωταθλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει να σφυρίζει σε τοπικούς αγώνες, αν του ζητηθεί, αλλά και να ξεκινήσει παράλληλα ένα νέο δρόμο στο χώρο της διαιτησίας, από κάποιο διαφορετικό πόστο, ενδεχομένως τόσο στην ΚΕΔ/ΕΣΚΑΣΕ ή στη διοίκηση του τοπικού Συνδέσμου στις επικείμενες εκλογές, με όλα τα σενάρια να παραμένουν ανοικτά, καθώς όπως αναφέρει και ο ίδιος χαρακτηριστικά, ”είμαι στη διάθεση των αρμοδίων οργάνων να με αξιοποιήσουν έτσι όπως εκείνοι θεωρούν καλύτερα”!

Ο Παναγιώτης Χουγιάζος, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο του μπάσκετ, τελείωσε τη σχολή διαιτησίας το 2005 και από το 2008 ήταν διαιτητής Εθνικών κατηγοριών, αρχικά στη Γ’ Εθνική (2008-2013), στη Β΄ Εθνική (2013-16) και στην Α2 (2016-2022).

Ο ρέφερι στην ανακοίνωση του, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω, ευχαριστεί όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ κάνει ξεχωριστή αναφορά στο Σύνδεσμο, τον οποίο χαρακτηρίζει ως το διαιτητικό του ”σπίτι”.

Ο Παναγιώτης Χουγιάζος τονίζει μεταξύ άλλων πως παραμένει ενεργός στο χώρο της διαιτησίας και στη διάθεση του ΣΔΚΑΣΕ, της ΕΣΚΑΣΕ, της ΟΔΚΕ και της ΚΕΔ/ΕΟΚ ώστε να αξιοποιηθεί σε πόστο που θα κρίνουν εκείνοι πως είναι το καλύτερο.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Παναγιώτη Χουγιάζου:

 

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές της Περιφέρειας στις Εθνικές κατηγορίες (30-31/3)

pannikolaou

Στην Ιτέα το final-4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou