Α ΕΣΚΑΣΕ

Παίκτης του Κάδμου ο Δημήτρης Αναστασόπουλος!

Ο νεαρός σέντερ Δημήτρης Αναστασόπουλος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στον Πανερυθραϊκό στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ, για να αγωνιστεί με τον Κάδμο Θήβας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας!

Ο Αναστασόπουλος, που ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής της Δροσιάς, μεταγράφηκε στην ΧΒΑ με την οποία αγωνίστηκε στις κατηγορίες παίδων-εφήβων, ενώ επιλέχθηκε πριν από δύο χρόνια από τον Πανερυθραϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε στο U-18 έχοντας βασικό ρόλο στην 3η θέση που πήρε η ομάδα του στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση του Κάδμου για την απόκτηση του Δημήτρη Αναστασόπουλου:

Η διοίκηση της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ με σταθερά και μεθοδικά βήματα χτίζει τη νέα αλλά και νεανική ανδρική ομάδα μπάσκετ, που στόχο έχει τη διάκριση στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ. Πιστοί λοιπόν στο πλάνο της ομάδας μας να δώσουμε τόπο στα… νιάτα, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Αναστασόπουλο. Ο Χαλκιδαίος σέντερ ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΑΟ Δροσιάς και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην XBA, συμμετέχοντας και στις προπονήσεις του ανδρικού και την περσυνή χρονιά στον Πανερυθραϊκό.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη καλό ξεκίνημα στην ομάδα μας με υγεία και πολλές επιτυχίες μέσα και έξω από τα παρκέ!!

Δήλωση Δημήτρη Αναστασόπουλου: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τους ανθρώπους του Κάδμου Θήβας και εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou