FEATURED ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Προπονητής στις υποδομές της ΧΒΑ ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης!

Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης ανέλαβε προπονητής των ακαδημιών της ΧΒΑ στο νέο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα της Χαλκίδας, με την ανακοίνωση της ομάδας να αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η μπασκετική οικογένεια της ΧΒΑ ανακοινώνει την συνεργασία της , στα τμήματα υποδομών, με τον έμπειρο αθλητή – προπονητή Σωκράτη Γκιζόγιαννη! Αθλητής με πολλές διακρίσεις στο χώρο του Ευβοϊκού μπάσκετ και όχι μόνο!
Σωκράτη, σε ευχαριστούμε και σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας! Ευχόμαστε να έχουμε καλή μπασκετική χρόνια με υγεία!”
Δηλώσεις Σωκράτη Γκιζόγιαννη:
Καινούρια αρχή, καινούργια συνεργασία και όταν γίνεται με φίλους όπως ο Κώστας Κουτσογιάννης μόνο θετικά αποτελέσματα προκύπτουν για όλους. Σκοπός των ακαδημιών μας αλλά και δικός μου είναι να μπορέσουμε να μεταφέρουμε τις εικόνες και τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά μέσα από τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας στο άθλημα του μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα, όπως κι εμείς, με πρωταρχικό μας σκοπό να φεύγουν από το γήπεδο με χαμόγελο γιατί τίποτα πλέον δεν το καταφέρνεις χωρίς να το αγαπάς!
Καλή αρχή, με υγεία πάνω απ’ όλα! Περιμένουμε να σας δούμε στο γήπεδο!”

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou