Β' ΕΘΝΙΚΗ

Esperos Lamias B.C. Fan Club: ”Στηρίζουμε τη νέα προσπάθεια, ευχαριστούμε Γ. Αργύρη και Π. Φύκα”

Ο Esperos Lamias B.C. Fan Club με ανακοίνωση του κάνει γνωστό πως θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια της ομάδας, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ευχαριστώντας παράλληλα τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Αργύρη και τον παντελή Φύκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Ξεκίνημα νέας σεζόν. Αρχή μιας καινούργιας προσπάθειας με πολλές αλλαγές. Νέος πρόεδρος, ενδυνάμωση του τεχνικού επιτελείου, πολλοί καινούργιοι παίκτες. Σε αυτό το νέο και πολλά υποσχόμενο εγχείρημα , εμείς θα είμαστε εκεί, δίπλα στην ομάδα και θα τη στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, με υγεία σε όλους και να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας.
ΥΓ 1: Ευχόμαστε στον Παντελή Φύκα καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο.
ΥΓ 2: ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΓΥΡΗ ευχαριστούμε για όλα. Ηγήθηκες μίας παρέας που ανέβασε τον Έσπερο Λαμίας επίπεδο. Ήσουν ο εγγυητής της εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας. Ήσουν πάντα δίπλα μας. Μαζί μας και στα χιλιάδες χιλιόμετρα που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για να είμαστε κοντά στην ομάδα. Ήσουν ένας από μας και θα είσαι για πάντα ο πρόεδρος της καρδιάς μας”. 

Σχετικά άρθρα

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη πρόκριση μέσα στα Γιάννενα! Βίκος Ιωαννίνων-Έσπερος My KTEO Λαμίας 82-88

pannikolaou

Κύπελλο Ελλάδας: Με τον Βίκο Ιωαννίνων τη 2η αγωνιστική ο Έσπερος Λαμίας

pannikolaou

Στις 10 Οκτωβρίου η εκδήλωση των Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou