Β' ΕΘΝΙΚΗ

Έσπερος Λαμίας: Αγιασμός τη Δευτέρα και ανακοίνωση συνεργασίας με My KTEO Θαλάσση!

Τον καθιερωμένο αγιασμό θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα ο Έσπερος Λαμίας, παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, ενώ παράλληλα θα ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία My ΚΤΕΟ του ομίλου επιχειρήσεων Μ.Γ.Θαλάσση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ τμήματος Καλαθοσφαίρισης και ο πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Ζωγράφος Ιωάννης, ενημερώνουν ότι την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 μ.μ.,θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας, ο ετήσιος αγιασμός εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Ο Αγιασμός θα τελεσθεί παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών. 
Ακολούθως και ώρα 15:30 μ.μ. στην αίθουσα τύπου του κλειστού Χαλκιοπούλειου, θα ανακοινωθεί επίσημα η συμφωνία συνεργασίας του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ και της εταιρείας My ΚΤΕΟ του ομίλου επιχειρήσεων Μ.Γ.Θαλάσση.
Η εταιρεία My ΚΤΕΟ, διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των οχημάτων,για περισσότερο των 35 ετών και λειτουργεί προσφέροντας υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων. 
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά την εταιρεία My ΚΤΕΟ του ομίλου επιχειρήσεων Θαλάσση, για την μεγάλη συμβουλή τους στην νέα προσπάθεια του συλλόγου μας”. 

Σχετικά άρθρα

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη πρόκριση μέσα στα Γιάννενα! Βίκος Ιωαννίνων-Έσπερος My KTEO Λαμίας 82-88

pannikolaou

Κύπελλο Ελλάδας: Με τον Βίκο Ιωαννίνων τη 2η αγωνιστική ο Έσπερος Λαμίας

pannikolaou

Στις 10 Οκτωβρίου η εκδήλωση των Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou