ΠΑΙΔΩΝ

Ευχαριστήριο Λοκρού Αταλάντης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Λοκρός Αταλάντης με τη λήξη του τουρνουά παίδων που διοργάνωσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Ο Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης με το τέλος και της τρίτης μέρας της διοργάνωσης θέλει να ευχαριστήσει για τη πολύτιμη βοήθεια τους στη διοργάνωση του τουρνουά τη περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το δήμο Λοκρών ιδιαιτέρως το δήμαρχο Θανάση Ζεκεντέ.
Επίσης να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά.
Την Α.Ε .Έξω Παναγίτσα και το coach Παναγιώτης Μιχαήλ που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει να παρουσιάζει εξαιρετικές ομάδες μέσα και έξω από τα παρκέ.
Την εξαιρετική ομάδα της Σπάρτη .b.c. που έκανε τόσα χλμ. και μας τίμησε με τη παρουσία της στο τουρνουά μας και ευχόμαστε κάποια στιγμή να βρεθούμε κ εμείς εκεί ! Ιδιαίτερα το φίλο Μιχάλη Βακαλόπουλο που συντόνισε όλη τη προσπάθεια ώστε να είναι παρών η ομάδα στην Αταλάντη.
Τον Απόλλωνα Λιβαδειάς με το πολύ καλό πρόγραμμα που έχει στις ακαδημίες του και ιδιαίτερα το πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Ντούμα που από τη πρώτη στιγμή ήταν θετικός στη πρόσκληση κ το όλο εγχείρημα του τουρνουά.
Την Αθλητική Ακαδημία Ιστιαίας που τα τελευταία χρόνια κάνει μια τεράστια δουλειά στο αναπτυξιακό κομμάτι του μπάσκετ της βόρειας Εύβοιας με μπροστάρη το coach Σπύρο Γάτσο και τους συνεργάτες του.
Τον Γ.Σ Στύρων του coach Παναγιώτη Χουλιαρά και τη σύζυγο του Αλεξία που κάνουν μια τεράστια προσπάθεια στη νότια Εύβοια κ είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τη υπέροχο μπάσκετ που παίζουν .
Βέβαια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών μας και το φίλαθλο κοινό του συλλόγου, για τη μεγάλη προσπάθεια και τη βοήθεια που δίνουν ώστε ο σύλλογος να μπορεί να πραγματοποιήσει το εξαιρετικό πρόγραμμα ακαδημιών που τα τελευταία χρόνια λειτουργεί από το coach Ανέστη Μάτο και τους συνεργάτες του και μας δίνουν το δικαίωμα να ονειρευόμαστε μια ομάδα τα επόμενα χρόνια με πολύ περισσότερα δικά του παιδιά και ακόμα πιο δυνατό σύνολο.
Ευχαριστούμε για τις χορηγίες τους στο τουρνουά το κτήμα Χατζημιχάλη, τα πατατάκια Τσακίρης, τη μπύρα Έζα , Βάγιας olive.
Τα καλύτερα έρχονται μείνετε συντονισμένοι!”

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα και το κύπελλο ΕΣΚΑΣΕ (8-9 Οκτωβρίου)

pannikolaou

Ο Γιώργος Βόβορας προπόνησε τις ακαδημίες του Απόλλωνα Χαλκίδας! (pics)

pannikolaou